Ekici, Karacasu'dan memnun ayrıldı  

Ekici, Karacasu'dan memnun ayrıldı     
ABONE OL
Aydın’da bir ay önce göreve başlayan birinci sınıf İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, göreve başlar başlamaz ilçe ziyaretleri kapsamında Karacasu’ya çıkartma yaptı. Ekici, aldığı brifingin ardından ilçeden iyi izlenimlerle ayrıldı.

GÜLAY ÖZTEKİN-   Ekici, Karacasu İlçe Emniyet Amirliğinin fiziki ve personel bakımından çok iyi konumda olduğunu belirterek “Arkadaşlarımızla birlikte daha iyi olması için çalışacağız” dedi.

Birinci sınıf İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, göreve hızlı başladı. Daha koltuğuna oturmadan ilin asayiş ve huzuru için ilçe ziyaretlerine başlayan Ekici, Pazar gününü de ilçe ziyaretleri kapsamında Kuyucak, Horsunlu, Buharkent ve Karacasu’ya ayırdı. Gelir gelmez tüm ilçelerdeki İl emniyet teşkilatına bağlı birimleri ziyaret edip incelemelerde bulunan Ekici’nin Koçarlı dışındaki tüm ilçe ziyaretlerini tamamladı.

KARACASU ÇÖMLEĞİ HEDİYE EDİLDİ
Van’dan beraberinde getirdiği yakın koruması Halil Manav ile birlikte Karacasu İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Emniyet Müdürü Ekici, İlçe Emniyet Amiri komiser Davut Özkan ve ilçe karakol amiri komiser Emrah İzmirlioğlu ile resmi ve sivil polis memurları tarafından karşılandı. Emniyet Amiri Özkan ile Komiser İzmirloğlu’ndan brifing alan Ekici, polisin sorun ve taleplerini dinledi. Karakol binasını da gezen Ekici’ye emniyet personeli adına İlçe Emniyet Amiri Davut Özkan tarafından günün anısına Karacasu’ya özgü el sanatlarından olan topraktan yapılmış güveç tencere ve minyatür çaydanlık hediye edildi.

KARACASU SUÇ ORANI DÜŞÜK HUZURLU BİR İLÇE
Karacasu’dan iyi izlenimlerle ayrılan Müdür Ekici, “Karacasu asayiş bakımından suç oranı düşük oldukça huzurlu bir ilçe. Sorunları yerinde tespit etmek işleyişi görmek için tüm ilçeleri gezip brifingler aldım. Bu kapsamda geldiğim Karacasu ilçe Emniyet teşkilatımızda görev yapan personelin sorunlarını, dertlerini dinledim. Bir tek Koçarlı ilçemiz kaldı henüz ziyaret etmediğim. Arkadaşlarımız 7/24 görevlerinin başında olup Karacasu İlçemizde de bir sorun sıkıntı görünmüyor. Fiziki bakımdan çok iyi. Personel bakımından da yeterli. Daha iyi olması noktasındaki tecrübelerimiz aktardık, tavsiye ve talimatlarımızı verdik. İnşallah bundan sonra aynı huzur ve güven ortamı devam edecek üzerine koyaraktan. Sorunsuz bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

yeni-emniyet-muduru-ekici-karacasudan-iyi-izlenimlerle-ayrildi-134478-a6a74499973495777d0e7833ec28e927.jpgyeni-emniyet-muduru-ekici-karacasudan-iyi-izlenimlerle-ayrildi-134478-d31772f32056a5b6d900b7ee7a10e4e5.jpgyeni-emniyet-muduru-ekici-karacasudan-iyi-izlenimlerle-ayrildi-134478-fa1976467460f6fb57283ce02588978a.jpgyeni-emniyet-muduru-ekici-karacasudan-iyi-izlenimlerle-ayrildi-134478-c095572fa1516b851d83bec604bb52cf.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.