Eldivenlerini hiç çıkartmadı 

Eldivenlerini hiç çıkartmadı 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da ilk yarıda performansıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan tecrübeli file bekçisi Zekeriya Topayan, ligde oynanan 17 maçın tamamına ilk 11’de başladı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da ilk yarıda verilen zirve mücadelesinde bireysel performanslar da ön plana çıktı. Ligin en çok gol atan takımları arasında yer alan Siyah İnciler’de, hücum oyuncularının performansına kale de eşlik etti. Bu kapsamda Naz-Naz’ın deneyimli eldiveni Zekeriya Topayan, ilk yarıdaki istikrarlı görüntüsüyle ön plana çıktı. Geçen sezon başında katıldığı Nazilli ekibinde bu sezon da görev yapan Topayan, ligde oynanan 17 maçın tamamında forma giymeyi başardı. 

DAKİKA KAÇIRMADI 
Geçen sezon 32 maçta forma giyen Topayan bu sezon da bu istikrarı sürdürerek ligde 17 maça çıktı. Hepsine ilk 11’de çıktığı maçların tamamında 90 dakika sahada kalan Topayan, kalesinde 16 gol gördü. 17 maçta 3 sarı kart alan Topayan, bir sarı kart daha görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve bir maç görev yapamayacak. 

İKİ İSİM DE HAZIR 
Öte yandan deneyimli eldivenin kadroda güven verdiği Nazilli ekibinde diğer kaleciler de teknik heyetin yakın takibinde. Siyah İnciler’de yedek kaleci olarak görev yapan Hasan Çayrak ve Alper Yusuf Günaydın da antrenmanlarda sıkı çalışarak teknik heyetten görev bekliyorlar.    
               


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.