Elitez, Karaman Belediyespor’da 

Elitez, Karaman Belediyespor’da 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’dan ayrılan forvet oyuncusu Recep Berk Elitez’in yeni sezon öncesi Karaman Belediyespor ile anlaştığı iddia edildi. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da sezonun tamamlanmasıyla yaşanan yaprak dökümünde takımdan ayrılan oyuncular bir bir yeni takımlarıyla anlaşıyor. Bu isimler arasında yer alan Recep Berk Elitez’in de yeni sezon öncesi forma giyeceği takım belli oldu. 27 yaşındaki forvet oyuncusunun Spor Toto Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karaman Belediyespor ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Geçen sezon başında Nazilli ekibine Bağcılar Spor Kulübü’nden transfer olan Elitez, bir sezon forma giydikten sonra kulübüyle 2020 yılına kadar olan sözleşmesini fesih etti ve takımdan ayrıldı. 

2 GOL KAYDETTİ 
Nazilli ekibinde ligin normal sezonunda 17 maça çıkan Elitez, 579 dakika süre aldı. Bu maçlardan 4’üne ilk 11’de başlayan Elitez, rakip fileleri iki kez havalandırmayı başardı. Play-off sürecinde ise 2 maçta görev yapan forvet oyuncusu, 71 dakika sahada kaldı. Takımıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda da görev yapan Elitez, bu kulvarda 3 maçta forma giyip 164 dakika süre aldı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.