“Emanetin Ülkücü Türk Gençliğinin himayesindedir”

“Emanetin Ülkücü Türk Gençliğinin himayesindedir”
ABONE OL
Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı. 

MURAT TAN - Mesajında 10 Kasım’ın asırlardan beri gelen  düşmanlıkla ,Türkü ve Türklüğü Anadoludan atmak , insanlık alemi içinde devletsiz , vatansız ve esir bir millet olmasını isteyenlerle, son nefesine kadar mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hakk’a yürüdüğü gün olduğunu söyleyen Şan, “10 Kasım, Büyük Türk Milleti için matem günüdür” dedi. 

“YORULMAYACAĞIZ, DURMAYACAĞIZ”

Mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine özellikle de Türk Gençliğine emanet ettiği, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini korumak ve kollamak birinci görevimiz olmalıdır” diyen Şan, “Bu görevi yerine getirirken yorulmayacağız, durmayacağız. Azim ve Kararlılıkla Aziz Atatürk’ün emaneti olan vatanımızı ve Cumhuriyetimizi koruyacağız. Bu vesileyle , Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Hakk’a yürüyüşünün 81.yılında rahmet, minnet ve dua ile anıyorum. Ey Büyük Atatürk, emanetin Ülkücü Türk Gençliğinin Himayesinde. Ne Mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.