Emlakçılar Sertifikalarını aldı

Emlakçılar Sertifikalarını aldı
ABONE OL
Nazilli Ticaret Odası ile MEYBEM A.Ş işbirliğinde yapılan Mesleki Yeterlilik Belgesi sınav ve belgelendirme hizmetleri kapsamında Sorumlu Emlak Danışmanlığı sertifikaları meslek mensuplarına teslim edildi.

Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre İşyeri Yetki Belgesi olmayan Emlakçılar gayrimenkul alım satımı veya kiralama işi yapamıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Yetki Belgesi için işletme sahibinin ve çalışanların Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) Nazilli Ticaret Odası’nın Meclis Toplantısında; Seviye (5) Emlakçılık Mesleki Yeterlilik Belgeleri sınavlarını kazanan meslek mensuplarına teslim edildi. 

“İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN EN ÖNEMLİ UNSURLARIDIR”

Yeterlilik Belgeleri Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler tarafından emlakçılara takdim edildi. Gürdal Yüzügüler yaptığı konuşmada; “Sorumlu Emlak Danışmanlığı belgesini almaya hak kazanan meslek mensuplarını kutluyorum. Esasen bu mesleği yapan Emlak Sorumluları lokomotif sektör olarak gördüğümüz inşaat sektörünün de bence en önemli unsurlarıdır. Gayrimenkulün ticari değerini belirleyen, pazara sunan, binalarımıza ekonomik değer kazandıran kişiler emlakçılardır. Bu anlamda emlakçılık mesleğinin önemsenmesi gerektiğini düşünüyorum. Oda olarak mesleğin hizmet kalitesini yükseltmeye çalışan çalışmaları destekliyoruz. Nazilli Ticaret Odası olarak bölgemizdeki emlakçıların sorunlarına sahip çıkıyor ve çözüm odağı olmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Sorumlu Emlak Danışmanlığı belgelerinin hayırlı olmasını diliyor, kendilerine başarılar diliyorum” dedi. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.