Emniyet Müdürü Ekici göreve başladı

Emniyet Müdürü Ekici göreve başladı
ABONE OL
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, yeni görevine başladı.

ABDURRAHMAN FIRAT-  Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, yeni görevine başladı. 
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Aydın Emniyet Müdürlüğü görevini yapan Rahmi Baştuğ, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine çekilirken yerine Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici getirildi.
Ekici, İl Emniyet Müdürlüğü A Hizmet Binası önünde İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri tarafından karşılandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen devir teslim töreni yapıldı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Rahmi Baştuğ, 2016 yılında atanmış olduğu Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevini sorunsuz bir şekilde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. 

AYDIN’IN HUZUR VE ASAYİŞİ İÇİN ÇALIŞTIK
Alın açıklığı ile gelmiş olduğu görevinden alın açıklığı ile ayrıldığını kaydeden Baştuğ, 
“Çıkan kararnamede değerli Emniyet Müdürümüz Mehmet Suat Ekici'ye görevi teslim etmek bizim için bir onur ve şereftir. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizden teslim aldığı bayrağı daha yüksek göndere çıkartacağını düşünüyorum, düşünmekten de öte inanıyorum. Tabi Aydın halkı bizi severken bizde karşılıksız değildik, biz de Aydın'ı sevdik. Aydın'a hizmet etmeye çalıştık. Çalıştığımız dönem içerisinde özellikle trafik, uyuşturucu ve terör alanlarında Aydın halkına hiçbir şey hissettirmeden Aydın'ın huzurunu asayişini temin etmeye çalıştık” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Yeni görevine başlayan Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ise, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yaklaşık 3,5 yıldan fazla hizmet ettiğim Van’dan Aydın'a İl Emniyet Müdürü olarak atandım. Her şeyden önce bu atamanın vatanımıza, milletimize, Aydın’a ve şahsıma hayırlı olmasını diliyorum. Tabi güvenlik çok zor bir iştir. Güvenlik olmadan huzur olmaz, barış olmaz, ticaret olmaz, turizm olmaz. Bu güvenlik işini yerine getirmek çok ciddi bir emek ve tecrübe ister. Bu noktada teşkilatımızın en tecrübeli ve en deneyimli meslek büyüğümüz Rahmi Baştuğ müdürümden, Rahmi abiden Aydın’ı almak gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Ondan aldığımız bayrağı daha üstlere taşımak, zaten güvenli olan bu ilin daha huzurlu daha güvenli hale gelmesi ve bu istikrarın devam etmesi noktasında gece gündüz demeden çalışacağımıza Aydınlı hemşerilerimiz bizlere güvensinler” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ
“Vatandaşın desteğini almayan hiçbir güvenlik birimin başarılı olması mümkün değil” diyen Ekici, “Bu noktada Aydınlı hemşerilerimizden bizlere destek olmalarını suçla mücadelede görmüş oldukları ve tespit ettikleri olumsuz durumları bizlere hemen bildirmelerini rica ediyorum. İnşallah el birliği ile bu ilin güvenliğini ve istikrarının devamı noktasında elimizden gelen çabayı sarf edeceğimizi buradan tüm Aydınlı hemşerilerime söz veriyorum” diye konuştu.
Baştuğ, görev yeni başlayan Ekici'ye çini işlemeli plaket takdim etti. Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ise Baştuğ'a çiçek takdim etti.

whatsapp-image-2019-09-30-at-10-06-45.jpegwhatsapp-image-2019-09-30-at-10-08-37.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.