Engellilerden Çerçioğlu'nun çağrısına destek 

Engellilerden Çerçioğlu'nun çağrısına destek 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun Volkswagen fabrikasının Aydın'a açılması çağrısına engellilerden destek çağrısı geldi.

KADİR CEYHAN - Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Bayram Özen, konuyla ilgili imza kampanyası başlatabileceklerini dile getirdi. 

Volkswagen firmasının 123. fabrikasını Aydın'da açması için çağrıda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Aydınlı engellilerden de destek geldi. Fabrikanın Aydın'da açılmasının Aydınlı engellilerin istihdamında olumlu katkısı olacağını söyleyen Engelliler Konfederasyonu Aydın Temsilcisi ve Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, engelliler olarak çağrıya tam destek verdiklerini söyledi.


"30 BİNİN ÜZERİNDE ENGELLİ VATANDAŞ YAŞIYOR"
Aydın'da 30 binin üzerinde engelli yurttaşın bulunduğunu hatırlatan Özen, engelli yurttaşların büyük çoğunluğunun temel sorununun işsizlik olduğunun altını çizdi.  Volkswagen’in yatırımının Aydın’da yapılmasına ilişkin daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini belirten Özen "Aydın'da Alman Volkswagen fabrikasının kurulması noktasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu tarafından çağrıda bulunulmasını anlamlı buluyoruz. Aydın'da 30 binin üzerindeki engelli yurttaşımız yaşıyor ve engellilerin en büyük sıkıntısı istihdam. Bu ciddi sıkıntının aşılması noktasında böylesi anlamlı bir çağrının olumlu cevap bulması halinde birçok engelli yurttaşımız istihdam edilecektir. Kendileriyle birlikte aileleri de rahat bir nefes alacaktır" dedi. 

İMZA KAMPANYASI ÖNERİSİ
Özen, "Bizler Altı Nokta Körler Derneği olarak bu çağrıyı yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bunun için gerekirse bir imza kampanyası da açmaya da hazırız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.