“Erikmen tüm mal varlığıma ihtiyati haciz uyguluyor”

 “Erikmen tüm mal varlığıma ihtiyati haciz uyguluyor”
ABONE OL
Karacasu eski Belediye Başkanı Zeki İnal, mevcut Başkan Mehmet Erikmen’i zehir zemberek açıklamalarla eleştirdi. 

Karacasu Belediye Başkanı iken istifa eden Zeki İnal’ın yerine meclis üyesi Mehmet Erikmen getirilmişti. Yaşanan olayın ardından Karacasulu iki başkan birbirine karşı çeşitli açıklamalarda bulunarak eleştiride bulundu Son olarak İnal, Erikmen’in kendisi hakkında haksız ve hukuksuz uygulamalarda bulunduğunu iddia ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

“MOBBİNGE MARUZ KALIYORUM” 

Partilisi Erikmen tarafından siyasi mobbinge maruz kaldığını söyleyen İnal, vatandaşların kendisine olan ilgisinden mevcut başkanın rahatsız olduğunu belirtti. Erikmen’in mal varlığına haciz uygulattığını söyleyen İnal, Görevi bıraktığım günden bu yana görevi devir alan partili arkadaşım tarafından siyasi bir mobbinge maruz kalıyorum. Çok sevdiğim Karacasu’ya hizmet etmekten ve edecek olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bugüne kadar ki tüm çabam ve gayretim hemşerilerime hizmet etmek üzerine oldu. Lakin bunu bir siyasi hırs ve intikam haline getiren , istifam sonrası belediye meclisinden görevi devir alan partilim olan arkadaş Karacasu halkının halen şahsıma gösterdiği ilgi ve teveccühten rahatsız oluyor olmalı ki zulme varan iş ve işlemlere başvuruyor. Karacasu Belediyesi ve mevcut başkanı görev yaptığım süreçle ilgili olarak kesinleşmemiş ve vadesi gelmemiş alacak iddiaları ile tüm mal varlığıma ihtiyati haciz uygulayarak şahsımı ve sevenlerimi bezdirmeye çalışmaktadır. Bu kararı bazı siyasi baskılarla uygulamaya devam ettirmek için hukuku ve siyasileri baskı altına almaya çalışan mevcut başkan için şunu söyleyebilirim ki; Hayatım boyunca hukuktan ve yasaların doğrultusundan bir gün bile ayrılmadım. Kursağımdan bir tek haram lokma geçirmedim. Bu benim hayat felsefem. Önce Allah’tan sonra kul hakkından korkarım” dedi. 

“SİYASİ HIRS GÜTMEDEN PROSEDÜR NE İSE ONU İŞLETTİM” 

Kendisine karşı yapılanlara rağmen Karacasu için çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen İnal, saldırıları kınadığını ifade etti. İnal açıklamasında Erikmen’i hedef alarak, “Her belediye başkanı için zimmet raporları yazılır tutulur, yasalarla da bunun itiraz yolları ve usulleri bellidir. Ben göreve geldiğimde görevi devir aldığım arkadaş ve ekibi hakkında da 600 bin lira civarında gelen müfettiş kamu zararı çıkarmıştı. Ama ben hukuktan bir an olsun ayrılmadan siyasi hırs ve intikam gütmeden prosedür ne ise onu işlettim. Bugün ise üzülerek görmekteyim ki muhalefet olanların bana yapmadığını ya da benim muhaliflerime yapmadığımı aynı davaya inanmış partilim olan arkadaşların sırf hırs ve intikam duygularına yenilerek hukuksuz ve ahlaki olmayan iş işlemlere başvurması haksız ihtiyati haciz kararı aldırması ve Anayasal haklarım yok sayarak hukuku ve siyaseti baskı altına almak sureti ile saldırmalarını esefle ve şiddetle kınıyorum.  Hiçbir sosyal hukuki maddi ve manevi saldırınız benim Karacasu sevdama ve hemşerilerime hizmet etme mücadeleme zarar veremez. Ben bazı kimseler gibi hukuk dışı talep ve baskılarla değil. Tüm varlığımla Karacasu’ya hizmet etmeye söz verdim ve ömrüm yettiğince bu sözümün arkasında durmaya devam edeceğim” sözlerine yer verdi.

karacasuda-sular-durulmuyor-erikmen-tum-mal-varligima-ihtiyati-haciz-uyguluyor-293079-691224e19c70e44e13ca7110643eb6ba.jpgkaracasuda-sular-durulmuyor-erikmen-tum-mal-varligima-ihtiyati-haciz-uyguluyor-293079-75f103bdfb42aca9080c72bdec0949e0.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.