Erim ve Aldemir, Sümer Kampüsü’nü ziyaret etti

Erim ve Aldemir, Sümer Kampüsü’nü ziyaret etti
ABONE OL
Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli’de bulunan Sümer Kampüsünü ziyaret etti.

(ELİF BÜŞRA YURT) Erim’e çalışmalar hakkında bilgi veren Aldemir, “Master planı ile üniversitenin çehresini değiştireceğiz” dedi.

Sümer Kampüsü Koordinatörü ve Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetcioğlu, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu ve müdür yardımcılarının eşlik ettiği ziyarette, Sümerbank Lojmanları, tiyatro-sinema salonu, Gıdı Gıdı Treni, Ambarlar Bölgesi ve Sümer Derslikleri gezildi ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Üniversitemizin tüm kampüsleriyle bir bütün olduğunu vurgulayan Rektör Aldemir, “Nazilli ilçemizde bulunan Sümer Kampüsü’nün hazırladığımız master planı doğrultusunda kısa süre içerisinde çehresini değiştireceğiz. Nazilli halkıyla birlikte, Sümer Kampüsünü ve üniversitemizi layık olduğu noktaya getireceğiz.” diye konuştu.

Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda drone çekimlerinin görüntüleri eşliğinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında,  bölgedeki okullar ile ilgili neler yapılabileceği ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler görüşüldü.

erim-ve-aldemir-sumer-kampusunu-ziyaret-etti-114477-9ba7316b8608652210f1e667797bb989.jpegerim-ve-aldemir-sumer-kampusunu-ziyaret-etti-114477-21fd32a0c9c660a428b14b2b293465bf.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.