Erim’den ‘Çıldır’tan paylaşım

Erim’den ‘Çıldır’tan paylaşım
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, sosyal medya hesabından İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile ilgili adının yolsuzluk iddialarına karıştığı eski tarihli manşet haberleri paylaştı.

MURAT TAN -AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın’da partisinin yeni üyelere rozet takma törenine katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ‘Kabadayı Bozuntusu’ demesine ilginç bir yöntemle tepki gösterdi. Koray Aydın’ın 2007’de Yüce Divan’da aklanmadan önce 1999’da adının yolsuzluğa karıştığı haberleri paylaşan Erim’in paylaşımlarıysa İYİ Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı Şevki Çıldır tarafından eleştirilere neden oldu.

“BAŞKA SÖZE GEREK YOK”

Sosyal medya hesabından 15 Kasım 1999 tarihli ‘Koray Aydın’ın afet cinliği’ haberini paylaşan Erim, paylaşımın üzerine ‘Başka söze gerek yok’ notunu düştü. Bir diğer paylaşımında da yine Koray Aydın ile ilgili eski tarihli ‘Depremden trilyonlar kazandı’ haberini paylaşan Erim, Aydın’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerikli olduğu öne sürülen sözlerine olan tepkisini, diğer partili milletvekillerine nazaran daha farklı bir şekilde gösterdi. Erim’in her iki paylaşımınaysa karşı cevapsa İYİ Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı Şevki Çıldır’dan geldi.

“AHLAKLI SİYASET YAPMAYA DAVET EDİYORUM”

İYİ Partili Çıldır paylaşımlara yaptığı yorumunda, Erim’i sert bir dille eleştirerek, “Sayın Erim konunun yüce divan ve sonuçlarını da paylaş. Azıcık basiretli ahlaklı siyaset yapmaya davet ediyorum. Eğer bir şaibe olsaydı şimdiye çoktan alırdınız. Herkes kendi önünden yesin geçmişine baksın. Önceki dönem Nazilli kaymakamının dedikleri halen manşetlerden düşmedi. Vesselam...” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.