"Erken seçimi Türkiye’nin ihtiyacı olduğu için istiyoruz"

"Erken seçimi Türkiye’nin ihtiyacı olduğu için istiyoruz"
ABONE OL
CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, erken seçimin Türkiye için gerekli olduğunu söyledi. Toprak, “Biz erken seçimi Türkiye’nin ihtiyacı olduğu için istiyoruz” dedi. 

KIYMET SARIYILDIZ- 3 Haziran Perşembe günü Aydın'a gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için toplantı düzenlendi. CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve parti yöneticileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çankır, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik olarak zor günlerden geçtiğini, çözümün CHP olduğunu kaydetti.


CHP’Lİ BELEDİYELERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Toplantıda söz alan Toprak, Kılıçdaroğlu’nun 3 Haziran’da sorunları bizzat yerinde dinlemek için Aydın’a geleceğini belirtti. Toplumun birçok kesiminde sorun olduğunu kaydeden Toprak, yaşanan krizin aileleri zor duruma düşürdüğünü ifade etti. Yaşanan krizin bir nedenin de iktidarın yanlış politikası olduğunu öne süren Toprak, koronavirüsten en çok etkilenen ülkenin, Türkiye olduğunu savundu. Koronavirüs döneminde CHP’li belediyelerin sosyal belediyecilik anlamında örnek olduğunu söyleyen Toprak başta Çerçioğlu olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. 

 


“TÜRKİYE DÜNYADA EN PAHALI BORÇLANAN ÜLKE”
Türkiye’nin erken seçime ihtiyacı olduğunu savunan Toprak, sözlerini şöyle sürdürdü:“Biz erken seçimi Türkiye’nin ihtiyacı olduğu için istiyoruz. Çünkü Türkiye dünyada en pahalı borçlanan ülke. Hükümet apar topar kanun getirdi. O kanunla, memlekette, alın teri ile üretilen vatandaşın da vergileri artırıyor. “

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.