Erteleme nedeniyle maç yapmayacaklar 

Erteleme nedeniyle maç yapmayacaklar 
ABONE OL
Korona virüs tedbirleri kapsamında liglerde alınan erteleme kararı sonrasında futbol, voleybol ve basketbolda mücadele eden Aydın ekipleri hafta sonu çıkacakları maçları ileri bir tarihte oynayacak. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye’de korona virüs önlemleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbol, basketbol ve voleybol federasyonu başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ile yaptığı toplantı sonrasında liglerin ertelendiğini açıkladı. Bu karar sonrasında 3 branşta mücadele eden Aydın ekiplerinin de hafta sonu planlanan maçları ertelenmiş oldu. Bu kapsamda Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde Aydın’ı temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Cumartesi günü play-off çeyrek final maçında Mimar Sinan Spor Salonu’nda Eczacıbaşı Vitra’yı konuk edeceği mücadele ertelenen müsabakalar arasında yer aldı. 

3. LİG VE BAL’DA DA ERTELEME 
Futbol branşında ise 3 ekibin maçlarında ertelenme yaşandı. Alınan karar sonrası TFF 3. Lig 3.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un Pazar günü Karacabey Belediyespor’u konuk edeceği maç ertelendi. Siyah İnciler de karar sonrası oyuncular izne ayrıldı. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Yıldızspor ve Sökespor’un da maçları ertelendi. Pazar günü oynanacak olan maçta Yıldızspor, Adnan Menderes Stadı’nda Bigadiç Belediyespor’u konuk edecekti. Sökespor ise aynı gün deplasmanda Salihli Belediyespor’a misafir olacaktı.          

PLAY-OFF’ARA DA ARA VERİLDİ 
Tedbirler kapsamında Aydın Süper Amatör Lig play-off’larında da erteleme yaşandı. Hafta sonu oynanacak olan play-off ikinci hafta mücadelelerinde Aydın Büyükşehir Belediyespor, Kuşadasıspor’u İlhami Ortekin Spor Kompleksi’nde konuk edecekti. Didimspor ise Didim Atatürk Stadı’nda Çine Madranspor’u ağırlayacaktı. Play-off maçlarının yanı sıra Aydın 2. Amatör Küme’de de hafta sonu oynanacak maçlar ertelendiği için takımlar sahaya çıkmayacak.         

BASKETBOLDA DA MAÇ YOK 
Erteleme kararı sonrasında potada da maç yapılmayacak. Bu kapsamda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı da maç yapmayacak. Siyah-beyazlılar, Cumartesi günü Ankara deplasmanında Başkent Yenişehir’e konuk olacaktı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.