Esen cinayetinde karar verildi 

Esen cinayetinde karar verildi 
ABONE OL
Nazilli’de sevgilisi tarafından yakılarak öldürüldüğü iddia edilen Gamze Esen’in davasında karar çıktı. Mahkemede Fatih Alp Ürgen'e, yakarak öldürme suretiyle kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası verildi. 

AYŞE AKTAŞ- Nazilli’de geçtiğimiz yıl Giray Konutları’nda bulunan evde gerçekleşen patlama sonucu yaşamını yitiren Gamze Esen’in ölümünün ardından sır perdesi aralandı. Benzin döküp evi ateşe vererek sevgilisi Gamze’yi öldürdüğü iddia edilen Fatih Alp Ürgen hakkında karar verildi.

Nazilli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 6’ncı celsesinde cezaevinde bulunan Fatih Alp Ürgen, duruşmaya SEGBİS yöntemiyle görüntülü olarak katıldı. Duruşmaya Ürgen'in avukatı Namık Kemal Karamercan, maktul Gamze Esen’in yakınları ve tanıklar katıldı. 

Olay yerinde elde edilen telefonda yapılan kriminal incelemede Fatih Alp Ürgen’in “Bu gece ben bu karıyı keserim evi de yakarım herkes rahat eder” şeklinde yazışmaları olduğu tespit edildi.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ 
Dosyada Fatih ve Gamze’nin swinger partileri düzenledikleri iddiası da yer aldı. Dijital materyaller incelendiğinde Ürgen’in Gamze ile beraber İzmir’de bir otelde 3’ncü şahısla swinger partisi için randevu ayarladıkları da ortaya çıktı. Ürgen söz konusu iddiaları kabul etmedi. Öte yandan ikilinin daha önce swinger suçlamasıyla yargılandığı öğrenildi.

Savcılık mütalaasında sanığın tutukluğunun devamı ve Ürgen’in yangın çıkartarak ölüme sebebiyet verme suçundan cezalandırılmasını talep etti. Gamze’nin avukatı ise verilere göre sanığın tasarlayarak ve canavarca kasten öldürme suçundan yargılanmasını istedi. Mahkeme, tutuklu yargılanan Fatih Alp Ürgen’i yakarak öldürme suretiyle kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.