Eşini av tüfeği ile vurdu

Eşini av tüfeği ile vurdu
ABONE OL
Aydın'ın Didim ilçesinde kocası tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen Filiz Girgin, Balat'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde, Levent Girgin (29), ayrı yaşadığı eşi Filiz Girgin’i (21), av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Acı haberi alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Balat Mahallesinde bulunun camide ikindi namazına müteakip Girgin’in cenaze namazı kılınıp göz yaşları içerisinde toprağa verildi. Cenaze törenine Balat Muhtarı Ali Konya ve yakınları başta olmak üzere Söke'den Kadın Sığınma Evi Yaptırma Derneği Başkanı Hatice Atay, başkan yardımcısı Esma Ceylan ve Söke CHP ilçe yönetiminden Nurten Yavaş da katılarak acılı aileyi yalnız bırakmadı. 22 yaşındaki Filiz Girgin iki çocuk annesiydi.

OLAY NASIL OLDU?

Olay, 17 Ağustos Çarşamba günü sabah saatlerinde Balat Mahallesi'nde meydana gelmiş, edinilen bilgiye göre, L.G. (30) ve Filiz Girgin (22) arasında sosyal medya paylaşımı yüzünden tartışma çıkmış, tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmüştü. Kavga sırasında L.G. evde bulunan av tüfeği ile karısı Filiz Girgin'i genital bölgesinden vurup ağır yaralayarak kaçmıştı. Jandarma ekipleri de olayın ardından kayıplara karışan L.G.'yi yakalayarak gözaltına almış, Genç kadın ise kaldırıldığı hastanede bir günlük yaşam savaşı sonunda hayatını kaybetmişti.

e8d5b891-eabc-4761-bda4-e2e460e61e7c.jpg44af9b1a-f358-4e42-91ea-3d0cc474957d.jpg84bd5a5f-cf0d-4b59-b2fe-8603c210b24d.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.