Ev değil uyuşturucu serası!

Ev değil uyuşturucu serası!
Zehir tacirinin evine operasyon düzenleyen polis ekipleri, karşılaştıkları manzara ile şaşkına döndü. Evde yapılan aramada bir odanın uyuşturucu serasına çevrildiği belirlendi. Odanın içerisinde özel malzemelerle bir oda daha yapıldığını tespit eden ekipler, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan zehir taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde narkotik timleri uyuşturucu madde üretimi yaptığını belirledikleri şahsı takibe aldı. Şahsın ikamet ettiği adrese operasyon düzenlenirken, polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Narkotik ekipleri, evin bir odasının uyuşturucu serasına çevrildiğini belirledi.

aw186437-01.jpg

ODANIN İÇERİSİNDE ODA!

İncelemelerini sürdüren ekiplerin şaşkınlığı, oda içerisinde özel malzemeler ile yeni bir odanın daha oluşturulduğunu görünce iyice arttı. Ekipler tarafından evde yapılan aramalarda 2 parça halinde bin 50 gram esrar, 70 kök farklı boylarda kenevir bitkisi, 1 çadır, 16 adet fanlı led aydınlatma, 1 adet termometre, 2 adet hava kompresörü, 4 adet vantilatör, 1 adet havalandırma motoru, filtresi ve borusu bulundu.

aw186437-03.jpg

ZEHİR TACİRİ CEZAEVİNİ BOYLADI

Ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw186437-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.