'Evde kal ama İLGİsiz kalma' 

'Evde kal ama İLGİsiz kalma' 
ABONE OL
Özel Aydın İlgi Anaokulu öğretmenleri çektikleri eğlenceli ve eğitici videolarla öğrencilerinin evine konuk oluyor. 

KIYMET SARIYILDIZ- Özel Aydın İlgi Anaokulu, koronavirüs nedeniyle eğitime ara verilmesinin ardından öğretmenler, çektiği videolarla çocuklarıyla sanal ortamda bir araya geliyor. Virüs nedeniyle okulların tedbir amaçlı ara vermesinin ardından çocukların okulunu ve öğretmenlerini özlemesinin ardından Özel Aydın İlgi Anaokulu kurucusu ve Müdürü Aysun Kaplan, 'Evde kal ama İLGİsiz kalma' projesiyle çocuklarla eğitici ve eğlenceli videolar paylaşıyor. 
Her şeyden önce sağlığı önemsediklerini söyleyen Kaplan, “'Evde kal ama İLGİsiz kalma', Özel Aydın İlgi Anaokulu olarak, ülkemizde yaşanan koronovirüs salgını nedeniyle her gün ayrı ayrı keyifler yaşadığımız çocuklarımızdan ayrı kalmanın üzüntüsü içindeyiz. Her Pazartesi büyük bir heyecan ve mutlulukla okulumuza geldiğimizde, her gelen çocuğumuzla mutluluğumuza mutluluk katardık. Eğlenerek, oynayarak, bol bol gülerek günleri nasıl geçirdiğimizi anlayamadığımız haftanın sonunda iki günlük ayrılıkta bile onları çok özlerdik. Her gün her saat onların gelişimini gözlemler, ne kadar çok mutlu olduklarını görmenin gururunu yaşardık” dedi. 

Videolarla çocuklarla beraber olmaya devam edeceklerini söyleyen Kaplan, bu verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti. Bu  verilen arada çocukların eğitimden uzak kalmaması için videolar paylaşacaklarını belirten Kaplan, “Çocuklarımızın sağlığı bizler için her şeyden daha önemliydi. Şu an tüm dünyayı etkileyen bu süreçte, dualarımız çocuklarımızla ve tüm insanlarla. Bizler, onların evde kalmasını sağlığı için öncelikli olduğunu biliyoruz ve evlerde, videolarımızla onlarla birlikte olmaya devam etmek istiyoruz. Böylelikle okulumuzda yaşadığımız mutluluğumuzu elimizden geldiğince devam ettirmeye çalışıyoruz. Bu süreci hem akademik hem de eğlence açısından paylaşacağımız videolarımız, etkinliklerimizle evde kal ama ilgisiz kalma sloganımızla öğretmenlerimiz çocuklarımızın evine sanal ortamda misafir oluyorlar. Çocuklarımız da öğretmenlerini görmenin ve eğlenceli etkinliklerle mutluluklarını, paylaştıkları videolarla bizlere mutluluk yaşatıyorlar. Her gün farklı farklı etkinliklerimizi sayfamızdan takip edebilirsiniz. Çocuklarımıza ve sizlere sağlıklı günler diliyoruz. Özel Aydın İlgi Anaokulu olarak, bir an önce tüm dünyayı ve ülkemizi saran bu vahim sürecin bitmesini, çocukların doyasıya eğlendiği, her şeyin normale döndüğü günlerin gelmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

1-023.jpg3-017.jpg6-003.jpg9-006.jpg27.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.