Evini kaleye çevirdi

Evini kaleye çevirdi
ABONE OL
Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken ve son 3 maçtır bileği bükülmeyen Aydın Büyükşehir Belediyespor, sahasında çıktığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmezken sadece 2 set kaybetti. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Misli.com Sultanlar Ligi’nde Aydın’ı temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Sezon öncesi yaptığı transferlerle kadrosuna önemli isimleri katan ve hedefini Avrupa kupaları olarak belirleyen Aydın’ın Sultanları bunun meyvelerini alıyor. Ligde aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu eden mavi-beyazlıların son 3 maçta bileği bükülmedi. Net skorlarla gelen galibiyetler ön plana çıkarken Aydın ekibinin iç saha performansı da göz kamaştırdı. Büyükşehir, Efeler’deki Mimar Sinan Spor Salonu’nda çıktığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmezken sadece 2 set kaybetti. 

SERİ GEÇEN SEZON BAŞLADI 
Aydın temsilcisi evinde son mağlubiyetini geçen senenin 18’inci haftasında Eczacıbaşı Vitra’ya 3-1 kaybederek aldı. Bu karşılaşma sonrasında 21’nci haftada sahasında Türk Hava Yolları’nı konuk eden Sultanlar, parkeden 3-0’lık galibiyetle ayrılırken sezonun evinde oynadığı son maçını kazanmış oldu. 

KALDIĞI YERDEN DEVAM
Bu sezona evinde başlayan mavi-beyazlılar, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Aydın ekibi 3-2 kazandı. Sultanlar sonrasında ise sırasıyla İlbank, Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve son olarak Beşiktaş’ı sahasında misafir ederken bu maçlarda rakiplerine set vermedi. 3 maçı da 3-0 kazanan Büyükşehir Belediyespor, yakaladığı çıkışı diğer maçlarda da sürdürmek istiyor.  

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.