Evinin yanmasına dayanamayıp hayatını kaybetti

Evinin yanmasına dayanamayıp hayatını kaybetti
ABONE OL
Karacasu’da yaklaşık bir buçuk ay önce taşınmadan bir gün önce yeni yaptırdığı evi yanan 34 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Muhammet Sabancı, henüz bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybetti.

GÜLAY ÖZTEKİN- Sabancı’nın evi yandıktan sonra üzüntüsünden hasta olduğu iddia edildi. Olay, Cabi Mahallesi 42 sokakta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 
Edinilen bilgiye göre Karacasu’ya bağlı Bereketli Mahallesinde yaptırdığı evine taşınmadan önce evi yanan Muhammet Sabancı, bayram arefesinde aniden mide şikayetleri baş gösterdi. Bayramın birinci günü karın ağrısı şikayeti ile Karacasu Devlet Hastanesine giden oradan da Nazilli Devlet Hastanesine sevk edilen Sabancı, bayram boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yapılan tüm tetkiklerde herhangi bir rahatsızlığı bulunamayıp teşhis konulamayan Sabancı, bayramın 4. günü taburcu olup evine döndü, 5 gün sonra da hayatını kaybetti. 

EVİNDE FENALAŞTI
Ancak şikayetleri devam eden Sabancı, dün gece tekrar 112 acil servis ekipleri tarafından Nazilli’ye sevk edildi. Öğle saatlerinde taburcu edilen Sabancı, Cabi Mahallesi 42 sokakta kirada oturduğu evinde aniden fenalaştı.

TEŞHİS KONULAMADI
Acı haberin duyulması ile hastaneye akın eden yakınları, Sabancı’nın evi yandıktan sonra sinir, stres ve üzüntü nedeniyle son 10 gündür karın ağrısı çektiğini, midesinde biriken asit nedeniyle şikayetlerinin baş gösterdiğini ancak doktorların hastalığını anlayamadığını iddia etti. Yakınları, Sabancı'nın şiddetli ağrılarına rağmen yoğun bakımda yattığı hastaneden taburcu edilmesine tepki gösterdi. Sabancı’nın, normal ölüm olarak kayıtlara geçtiği otopsi yapılmayacağı öğrenildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum