“Faaliyetleri ertelemek zorunda kaldık”

“Faaliyetleri ertelemek zorunda kaldık”
ABONE OL
Yaklaşık bir yıldır pandemi nedeniyle maçlara çıkamayan 7 Eylül Gençlikspor Kadın Futbol Takımı’nın başkanı Mustafa Yılmaz, “Pandemi döneminde sosyal faaliyetler düşünmüştük ama sağlığı ön planda tutarak bunları erteledik” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde Aydın’ı temsil eden 7 Eylül Gençlikspor Kadın Futbol Takımı, pandemi nedeniyle yaklaşık bir yıldır maça çıkamadı. Son maçına geçen sene 8 Mart Kadınlar Günü’nde deplasmanda çıkan Aydın temsilcisi geçen sürede futbola hasret kaldı. Sahalardan uzun süredir uzak kalan Aydın ekibinin başkanı Mustafa Yılmaz, süreci değerlendirdi. Pandeminin bir çok kişiyi olduğu gibi takımı da olumsuz etkilediğini belirten Yılmaz, “Maçların yanı sıra sosyal faaliyetleri de gerçekleştiremiyoruz. Oyuncularımızla konuşmalarımızda motive etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“MAÇ YAPMAYI PLANLAMIŞTIK”          
Pandemide futboldan uzak kalmamak adına çeşitli faaliyetler planladıklarını ancak bunları gerçekleştiremediklerini belirten Yılmaz, “Çevre illerden takımlarla hazırlık maçları yapmayı düşündük. Hatta konaklama yaparak oyuncuların pandemi stresinden bir nebze de olsa uzaklaşmasını istedik. Ama pandemide rakamların artmasıyla bu etkinlikleri ertelemek durumunda kaldık. Yine Aydın içinde de çeşitli faaliyetler planlıyorduk ancak bunu da gerçekleştiremedik” diye konuştu. 

“ANTRENMAN YAPMIYORUZ” 
Pandemi ortamında oyuncuları korumak istediklerini belirten Yılmaz, “Lig devam ettiği dönemde haftalık düzenli yaptığımız antrenmanlarımız pandemi ile birlikte sona erdi. Biz de bir daha yapmadık. Çünkü her şeyin başı sağlık. Takımı bir araya getirmemeye çalışıyoruz. Temennimiz en kısa sürede bu salgından kurtulmak ve eski günlerdeki gibi maçlarımıza çıkmak. Sahaları hepimiz çok özledik” dedi. 

“TEDBİRLERLE OYNANIYOR”
Turkcell Kadın Futbol Ligi’nde maçların oynandığını anımsatan Yılmaz, “Ligde maçlar devam ediyor. Biz de kulüp temsilcileriyle görüşmeler yapıyoruz. Lig tedbirlerle oynanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu konuda gereken hassasiyeti gösteriyor. Biz de ligi takip ediyoruz ve bizim için örnek olabileceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.  

faaliyetleri-ertelemek-zorunda-kaldik-213737-5c7a0580368367cdb09e560ff6c2e703.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.