FATMA GÜL VE SADIK CAN HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

FATMA GÜL VE SADIK CAN HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ
ABONE OL
Karacasulu Fatma Gül Nasır hayatını Sadık Can Göbel ile birleştirdi. Genç çifti özel gününde sevdikleri yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

Karacasu’nun merkez Küçükdağlı Mahallesi Muhtarı ve sanayi esnaflarından Muhammet Nasır’ın kızı Fatma Gül, Aydın basınında uzun yıllar çalışan gazeteci Hüseyin Doğan’ın kızı Canan ve eşi Veli Göbel’in oğulları CHP Söke Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sadık Can Göbel ile dünya evine girdi. Karacasu Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan kına gecesi İzmir marşı ile son bulurken genç çiftin mutluğu Söke’de yapılan düğün ile devam etti. Gelin alma, semah gösterileri, kına töreni ile eski ananelerin yaşatıldığı eğlence renkli görüntülere sahne oldu. 

GELİN ATA BİNDİ 
Renkli görüntülere sahne düğün gelin alma merasimi yapıldı. Baba ocağından gelini ata bindirerek kucağına da hazır evlat veren damat ananeleri yaşatırken “Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Biz de gelini aldık şükür" şeklinde yaptığı sosyal medya paylaşımı büyük beğeni topladı.

ESKİ GELENEKLER YAŞATILDI
Gelin alma merasiminin ardından akşam yapılan eğlence de çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşirken eğlenceye, kına töreni ve semah gösterileri damga vurdu. Çift, canlı müzik eşliğinde konuklarla birlikte gönüllerince eğlenirken düğün töreni İzmir marşı ile son buldu. Gelin ve damat gecenin sonunda Atatürk anıtı önünde Türk bayrağı açıp konuklarla birlikte İzmir marşını söyleyerek yeri göğü inletti. 

DÜĞÜN SÖKE’DE 
Evlatlarının mürüvvetini görmenin sevinç ve mutluluğunu yaşayan Nasır ve Göbel aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba eş ve dostlarına teşekkür etti. Çiftin mutluluğu Söke’de yapılan düğün töreniyle taçlandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.