“Favorilerden olmaya çalışıyoruz”

“Favorilerden olmaya çalışıyoruz”
ABONE OL
Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Öğünç Tokgöz, iki maçı geride bıraktıkları ligde favori takımlar arasında olmaya çalıştıklarını söyleyerek hedefin ise ilk 2 olduğunun altını çizdi.

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye Basketbol 2.Ligi A Grubu takımlarından Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı, ligde 2 maçı geride bıraktı. İlk maçını deplasmanda kaybeden Nazilli temsilcisi ikinci maçında ise sahasında konuk ettiği TEMA Koleji Başkent Yenişehir’i mağlup etti. İlk galibiyetini evinde almanın mutluluğunu yaşayan Naz-Naz’da  Baş Antrenör Öğünç Tokgöz, takımın son durumunu değerlendirdi. Maç sonrası takıma izin verdiklerini ve iznin ardından da çalışmalara yeniden başladıklarını söyleyen Tokgöz, “Üçüncü haftada oynayacağımız mücadelenin hazırlıklarına başladık. Son aldığımız galibiyet takımımız için moral oldu” dedi. 

İLK 2 HEDEFİ VAR 
İki maçı geride bıraktıkları grupta takımların durumunu değerlendiren Tokgöz, “Grubumuz tahmin ettiğimiz gibi oldu. İyi ve denk takımlar yer alıyor. Biz de bu grupta favoriler arasında olmaya çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz tabi ki ilk 2 içinde yer almak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Oyuncularımızın da bunu başarabileceğine inancımız tam. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.