Vefatıyla milyonları üzüntüye boğan Ferdi Zeyrek üzerinden prim yapmaya çalışan duyarsız kişiler, ailesi adına sosyal medya hesapları açmaya başladı. Büyük acının ardından yaralarını sarmaya çalışan aile, sahte sosyal medya hesaplarıyla mücadele etmek zorunda bırakıldı.

Sahte Hesaplara İtibar Edilmesin

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir Zeyrek, bu hesaplara itibar edilmemesini isteyerek, "Babamın vefatından sonra adıma açılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili suç duyurusunda bulunmuştuk. Onunla ilgili ifade verdik. Benim resmi sosyal medya hesabım dışındaki sosyal medya hesaplarının ve paylaşımların dikkate alınmamasını istiyorum" dedi.

Ferdi Zeyrek'in ailesine büyük şok! Vefat edeli bir ay dahi olmadan yaşanana bak

Aydın’da yeni müdür göreve başladı: İlk durağı Vali Canbolat oldu
Aydın’da yeni müdür göreve başladı: İlk durağı Vali Canbolat oldu
İçeriği Görüntüle

Hukuki Mücadele Sürdürülecek

Ailenin avukatı Necibe Karaoğlanlar Hasgör ise, sahte sosyal medya hesaplarına yönelik mücadelelerinin sürdürüleceğine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek'in vefatından sonra ailenin mahrem görüntülerini içeren, kendilerinin bilgileri haricinde açılan sosyal medya hesaplarının kapatılması amacıyla suç duyurusunda bulunmuştuk. Bugün de bu konuyla ilgili ifade vermeye geldik. Bizim herkesten ricamız Nehir Zeyrek'in şahsi hesabı haricinde hiçbir sosyal medya hesabına itibar etmemelerini ve tüm bu süreçte hukuki mücadelemizi sürdüreceğimizi bilmelerini istiyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ