Festivalin ekran yüzü belediyeye transfer oldu

Festivalin ekran yüzü belediyeye transfer oldu
ABONE OL
Afrodit’i canlandıran festivalin ekran yüzü 29 yaşındaki İkbal Görgülü, Karacasu Belediyesi’nde sekreter olarak işe başladı. 

GÜLAY ÖZTEKİN- Karacasu Kaymakamlığı tarafından geçtiğimiz Ekim ayında ilki düzenlenen Ara Güler ve Prof. Dr. Tevfik Erim Anma Uluslararası Afrodisias Fotoğraf Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nde 2 bin yıllık Roma kostümü giyerek temsili aşk tanrıçası Afrodit’i canlandıran festivalin ekran yüzü 29 yaşındaki İkbal Görgülü, Karacasu Belediyesi’nde sekreter olarak işe başladı. 

Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 2016’da mezun olup geçtiğimiz yıl kısa bir süre Karacasu Kaymakamlığında çalışan İkbal Görgülü, geçtiğimiz Ekim ayında ilk kez yapılan Uluslararası Afrodisias Festivalinin ekran yüzü oldu. Festivalde iki bin yıllık Roma kostümü giyerek aşk tanrıçası Afrodit’i canlandıran Görgülü, festival boyunca tüm etkinliklerde boy gösterdi. Fotoğraf sanatçılarına ve gazetecilere boy boy pozlar vererek ulusal ve uluslararası mecralarda festivalin ekran yüzü olup Afrodit’in tahtına oturup tacını en iyi şekilde taşıyan Karacasu güzelini Türkiye festivalle tanıdı. Afrodit güzeli şimdi de Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’ın sekreteri olarak işe başladı. Belediye şirketi kanalıyla işe alınan Görgülü, belediyeye gelen misafirleri güler yüzü ile karşılıyor.

GÜZEL BİR DUYGU GÜZEL BİR ANIYDI
Afrodit olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirten İkbal Görgülü, “Aşk tanrıçası Afrodit’i temsil ettim. Çok güzel bir duyguydu. İnsan bir anda o dönemde yaşadığını zannediyor. O köstüm içinde kendini özel hissediyorsun. Bütün gözler üzerinizde. Çok heyecan vericiydi. Herkese nasip olmaz, bu da bana nasip oldu. Hayatım boyunca unutamayacağım, hep hatırlayacağım güzel bir anı olarak kalacak. İleride anlatacağım bir anım olacak. Karacasu Belediyesi’ni de en iyi şekilde temsil edip görevimi layıkıyla yapacağımdan hiç kuşkum yok. Bana bu görevi layık gören başkanıma da teşekkür ediyorum. Güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi.

afrodiat-guzeli-karacasu-belediyesine-sekreter-oldu-150983-318111d039fd87a551a432687bc8aa1e.jpgafrodiat-guzeli-karacasu-belediyesine-sekreter-oldu-150983-f8ce22f0f5bd24803de775343df340fd.jpg​​​​​​​

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum