Fillikçioğlu AGC’yi ziyaret etti

Fillikçioğlu AGC’yi ziyaret etti
ABONE OL
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Ferdi Uzun ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basın mensupları katıldı. İl Müdürü Fillikçioğlu, AGC yönetimini kutlayarak, “Yönetim kurulunuzun basın camiasına, tüm gazeteci arkadaşlarımıza ve Aydın’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni dönem de sizlere başarılar diliyorum. Gazeteciler toplumun haber alması anlamında gece gündüz demeden çok önemli bir görevi üstleniyor. Bu görevi hakkıyla yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Tüm gazetecilerden tek beklentimiz doğru, tarafsız ve toplumu aydınlatmaya yönelik haber yapmalarıdır. Sizler gece gündüz her türlü şartta olaylara koşuyor, bilgileri derleyerek bizlerinde haber almasını sağlıyorsunuz. Kendi adıma sizlere teşekkür ediyor ve sizleri tebrik ediyorum" dedi.
Başkan Uzun da nazik ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na teşekkür etti.

İLGİLİ HABERLER

fillikcioglu-agcyi-ziyaret-etti-266763-9658e21591073635143a5826ceef1dc3.jpgfillikcioglu-agcyi-ziyaret-etti-266763-467dc1d051cddd79d909388be43f7802.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.