Fillikçioğlu, başarılar diledi

Fillikçioğlu, başarılar diledi
ABONE OL
Farklı branşlarda ulusal ve uluslar arası karşılaşmalarda başarılı sonuçlar alan sporcular ve antrenörleri, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nu ziyaret etti. Önemli yarışmalara katılacak olan sporculara Fillikçioğlu başarılar diledi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Kick Boks ve Muay-Thai branşlarında başarılı olan sporcular Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ulusal yarışmaların yanı sıra uluslar arası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil eden sporcular,  İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile bir araya geldi. Sporcuları ziyarette, Muay-Thai Aydın İl Temsilcisi ve Kuşadası Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Bayram Keskinkılıç, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Antrenörü Murat Acun ile Aydın Kungfu Spor Kulübü Antrenörü Murat Kaya yalnız bırakmadı. 

YENİ BAŞARILAR İÇİN GİDECEKLER
Başarılı sporculardan Aydın Kungfu Spor Kulübü Sporcusu Fadime Özkan, Bahadır Savunma Spor Kulübü Sporcusu Beyza Baysan, Kuşadası Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Arda Fındık, Nilüfer Çankaya, Saadet Koyuncu ve Serkancan Üresin 2019 Aralık ayında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Muay-Thai Antalya Cup Şampiyonası’na hem ülkemizi hem de Aydın’ı temsil edecekler. Kung Fu Kulübü’nden Sude Nur Atalay, Elif Yılmaz ve Rabia Nur Uslu ise 2019 Ekim ayında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Muay-Thai Dünya Şampiyonasında mücadele edecekler. 

ÖNEMLİ DERECELER BEKLENİYOR 
Yakaladığı başarılarla Avrupa ve Dünya’da adından söz ettiren Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Sedat Demir ise 2019 Ekim ayında Antalya’da yapılacak Kick Boks Dünya Şampiyonasında ter dökecek. Kung Fu Spor Kulübü’nden Nefise Atalay, Fatih 1453 Spor Kulübü Sporcusu Emel Urfalıoğlu, Germencik Belediye Spor Kulübü Sporcusu Şenay Çırak ve Kuşadası Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Neval Çavcı ise 2020 Nisan ayında Antalya’da yapılacak Kick Boks Open Antalya Cup şampiyonasına katılacaklar.  Ayrıca 2020 yılında yapılacak olan Kick Boks Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Kuşadası Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Alperen Biltekin, altın madalya kazanarak Türk Bayrağımızı göndere çekmek için mücadele edecek. 

BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaret dolayısıyla antrenörlerine ve sporcularına teşekkür eden Fillikçioğlu, uluslar arası organizasyonlara katılarak hem ülkemizi hem de Aydın’ı temsil edecek olan sporculara başarılar diledi.  

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.