Fillikçioğlu’na çifte ziyaret 

Fillikçioğlu’na çifte ziyaret 
ABONE OL
Aydın ASKF ve Yıldızspor yönetimi, geçtiğimiz günlerde Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve başlayan Cenap Fillikçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’na Aydın spor camiasından ziyaretler gerçekleştirildi. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Yıldızspor yönetim kurulu, İl Müdürü Fillikçioğlu’nu makamında ziyaret etti. İlk olarak ziyaret gerçekleştiren Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Fillikçioğlu’na görevinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette Amatör Spor ile ilgili ilde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İkinci ziyaret ise yeni sezonda Aydın’ı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Yıldızspor’dan geldi. 

PLAKET TAKDİM ETTİLER
Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Müdür Fillikçioğlu’na kulüp hakkında bilgiler verildi. Aydın futbolunun konuşulduğu ziyaret sonunda Mavi-Beyazlı yönetim, Fillikçioğlu’na plaket takdim ederken görevinde başarılar diledi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum