Firari şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı

Firari şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı
Eşi ve 2 çocuğunu bıçakla rehin alan firari hükümlü, mahallede büyük panik yaşanmasına neden oldu. Yaklaşık 3 saat boyunca emniyet güçlerine teslim olmamak için direnen şahıs, özel harekat polislerinin de eşlik ettiği operasyonla, bir anlık dalgınlığından yararlanılarak etkisiz hale getirildi.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Atilla Mahallesi 467. Sokak'taki bir apartmanda meydana gelen olayda, 112 Acil Çağrı Merkezine, hakkında 14 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yılmaz D.'nin (43) evine gelip 2 çocuğu ile eşini rehin aldığı yönünde ihbarda bulunuldu. Çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, ihbar üzerine bölgeye yönlendirildi.

ANNE VE ÇOCUKLARININ TAHLİYESİ SAĞLANDI
Yılmaz D, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat polislerinin de adrese geldiğini fark edince, apartman boşluğuna çıktı. Polis ekipleri bu sırada, rehin alınan ve büyük endişe içerisinde bulunan anne ile 2 çocuğunun kontrollü şekilde evden tahliyesini sağladı.

BİR ANLIK DALGINLIĞINDAN FAYDALANDILAR
Sonrasında Yılmaz D, polisin tüm ikna çabalarına rağmen teslim olmadı. İkna çabaları yaklaşık 3 saat sürerken, ekipler şahsın bir anlık dalgınlığından faydalandı. Elinde bıçak da bulunan şahıs, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yılmaz D. işlemleri için Emniyet Müdürlüğüne sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.