Firmalara 29 bin TL ceza kesildi

Firmalara 29 bin TL ceza kesildi
ABONE OL
Sanayi ve Teknoloji Aydın İl Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre Eylül ayında yapılan denetlemelerde 13 firmaya toplam 29 bin 78 TL idari para cezası uygulandı.

HABER MERKEZİ- Sanayi ve Teknoloji Aydın İl Müdürlüğü Eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiği denetimler sonucu 52 firmanın sanayi sicilini incelerken 13 firmaya ise toplam 29 bin 78 TL idari para ceza uyguladı. Piyasa gözetimi ve denetimi (PGD) çalışmaları kapsamında 50 adet akaryakıt sayacının ilk muayenesi yapıldığı, 18 adedinin uygun olmadığı tespit edildi. 178 adet akaryakıt sayacının Ani muayenesi yapıldı ve 9 adedinin uygun olmadığı tespit edildi. 26 adet 2000 Kg üstü Tartı Aletinin ani muayenesini de gerçekleştiren ekipler 1 adedinin uygun olmadığını tespit etti.

Ayrıca 129 adet EPDK Marker denetimi yapan ekipler ve uygun olduklarını belirledi. 2 adet Taksimetre muayene servisi personel yetki belgesi ve 1 adet Taksimetre muayene servisi iş yeri onay belgesi iptal edildi. Eğitim ve bilgilendirme çalışmaları içerisinde ise Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği  (KÜSİ) kapsamında çalışmaların devam ettiği duyuruldu.


 

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.