“Formamın hakkını vereceğim”

“Formamın hakkını vereceğim”
ABONE OL
Transferin flaş takımlarından Koçarlı Menderesspor, son olarak kaleye takviye yaparak S.H.Ç.E.K Spor’dan 21 yaşındaki genç kaleci Halil Sevindik’i renklerine bağladı. Sevindik, "Formamın hakkını vereceğim" dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup takımlarından Koçarlı Menderesspor’da, 2019-2020 sezonu öncesinde transferler sürüyor.  Koçarlı ekibi transfer döneminde farklı takımlardan çok sayıda ismi kadrosuna katarken son takviyesini kaleye yaptı. S.H.Ç.E.K Spor’dan 21 yaşındaki genç file bekçisi Halil Sevindik, yeni sezon için Koçarlı ekibiyle anlaşmaya vardı. S.H.Ç.E.K Spor kalesinde U16, U17, U19 ve 2. Amatör Küme olmak üzere farklı sezonlarda toplam 6 şampiyonluk yaşayan  Sevindik, yeni sezonda Menderesspor’un başarısı için eldivenlerini takacak. 

S.H.Ç.E.K SPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ
Transferiyle ilgili konuşan genç eldiven, “Futbolun güzelliğini S.H.Ç.E.K Spor’da öğrendim. Bundan dolayı kulübe çok teşekkür ediyorum. Bana sahip çıktı. Koçarlı Menderesspor’a transfer olduğum için de çok mutluyum. Başarılı bir sezon geçirmek için buradayım. Formamın hakkını vereceğim” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.