Aydın Hedef Gazetesi'nden Kevser Dayan'ın haberine göre; Aydın’da kurulan ilk alışveriş merkezi olan Forum Aydın, şehirdeki 17’nci yılına özel büyük bir kutlama organizasyonu düzenledi. Etkinlikte göz alıcı kortejler ve sürprizlerle vatandaşlara coşkulu bir gece yaşatıldı. Organizasyon sırasında AVM’de bulunan vatandaşlar ve özellikler çocuklar, korteje eşlik etti. Gösteri sonunda fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Hafta sonu iki gün boyunca süren kutlamalarda, Forum Aydın'ın 17'inci yaşına özel yapılan renkli temsili pasta kortejde sunuldu.

Forum Aydın 17’nci yaşını coşkuyla kutladı

ÇOCUKLAR BÜYÜLENDİ

Renkli ve aynalı kostümler giyen gösteri ekibi, alışveriş merkezindeki çocuklarla dans ederek eğlenceli anlar yaşattı. Organizasyona şahitlik eden çocuklar, ekibin giydiği mor, kırmızı, gri, mavi ve sarı renkli aynalı kostümlerden gözlerini alamayarak adeta büyülendi.

Forum Aydın 17’nci yaşını coşkuyla kutladı

Tır ve otomobil feci şekilde çarpıştı! 1 ölü, 1 ağır yaralı
Tır ve otomobil feci şekilde çarpıştı! 1 ölü, 1 ağır yaralı
İçeriği Görüntüle

COŞKULU ANLAR KAYDA ALINDI

Bando gösteri ekibinin trompet, davul ve üflemeli enstrümanlar eşliğinde çaldığı eğlenceli müzikler, etkinliğin coşkusunu arttırdı. İzmir marşı ve daha birçok müziği çalan ekibe, etkinliğe katılan vatandaşlar da neşeyle eşlik etti. Organizasyon sırasında AVM’de bulunan ve etkinliğe dahil olan vatandaşlar, yaşanan bu coşku dolu anları kayda alarak ölümsüzleştirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ