Forum Aydın öğrencilere ara tatil heyecanını yaşattı

Forum Aydın öğrencilere ara tatil heyecanını yaşattı
ABONE OL
Çocuklar Forum Aydın’ın hazırladığı ara tatil programı ile eğlendi, yaratıcılıklarını geliştirerek  unutulmaz bir tatil yaşadılar.

HABER MERKEZİ-Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu yıl ilk defa uygulanan  Kasım ara tatil döneminde çocukların çok eğlendiği, yaratıcılıklarını ve hayal dünyalarını geliştirirken öğrendiği bir program hazırladı. Çömlek, oyuncak ve kukla yapım atölyelerinden, kişisel verileri koruma haklarının Rafadan Tayfa karakterleri tarafından anlatıldığı  ”Veri Tayfa” gösterisine bir çok eğlenceli etkinlik çocukların büyük ilgisini çekti.  

forum-aydin-ara-tatil-heyecanini-yasatti-137861-d81fae412db37512ee8669d32c5c8c92.jpgforum-aydin-ara-tatil-heyecanini-yasatti-137861-23bcfe4a617968ef6acc361af6b52917.jpg

Çocuklar çömlek, marangozluk, oyuncak, ahşap atölyelerine katılarak el becerilerini, yaratıcılıklarını geliştirirken kendi oyuncaklarını yapmış oldular.

TRT Çocuk’un izlenme rekorları kıran kahramanları Rafadan Tayfa, bu defa maceralarının yanı sıra kişisel verilerle ilgili bilgilendirdi. Çocukların her zaman olduğu gibi çok büyük ilgi gösterdiği Rafadan Tayfa gösterisinde katılanlar hem öğrenip, bilgi edindiler hem de çok eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.