Fuat Öndeş, Bedrettin Dalan’la Germencik’i konuştu

Fuat Öndeş, Bedrettin Dalan’la Germencik’i konuştu
ABONE OL
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Bedrettin Dalan’la İstanbul’da buluşarak Germecik’i konuştu.

(HABER MERKEZİ) İstek Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Bedrettin Dalan’la Yeditepe Üniversitesi’nde bir araya gelen Başkan Fuat Öndeş, Germencik’e yapacakları projeler için Dalan’dan destek istedi.
Yaklaşık 3 saat süren görüşmede Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Bedrettin Dalan, “Germencik benim için ayrı bir öneme sahip. Yapabileceğim ne varsa Germencik için yapmaya hazırım. Çocukluğumun geçtiği Germencik’e yapılacak projelerde her zaman yanınızdayım” dedi.
Yeditepe Üniversitesi’ndeki görüşmeden sonra değerlendirmede bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Bedrettin Dalan bizim için idol bir isim. Germencik’in yetiştirdiği önemli bir değer, önemli bir isim. Sayın Dalan’ın tecrübelerinden ve birikimlerinden yararlanmak, Germencik’e yapacağımız projelerden vizyonundan faydalanmak istediğimizi ifade ettik. Çok faydalı bir toplantı oldu. Bizlere gösterdiği ilgi alaka ve önem için bir kez daha Sayın Dalan’a şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.