Galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak    

Galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak    
ABONE OL
Son maçlarda üst üste puan kayıpları yaşayan Nazilli Belediyespor, ligin 18’nci haftasında deplasmanda TECO Karacabey Belediyespor ile oynayacağı mücadeleyi kazanarak moral bulmak istiyor. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 18’nci haftasında deplasmanda TECO Karacabey Belediyespor’a konuk olacak. Cumartesi günü Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan mücadele 13:00’te başlayacak. Ligde bu sezon inişli çıkışlı grafik çizen Nazilli ekibi son haftalarda yaptığı puan kayıplarıyla dikkat çekti. Son maçında sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalarak 2 puan bırakan Naz-Naz, deplasmanda kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor. Kritik mücadele öncesinde ligde 15 maça çıkan Nazilli ekibi 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 21 puan toplayan Siyah İnciler, 8’nci sırada yer alıyor. 

Ligde çıktığı 15 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan TECO Karacabey Belediyespor, topladığı 16 puanla 17’nci sırada yer alıyor. Karşılaşmayı İlker Yasin Avcı yönetecek. Yardımcılıklarını Çağrı Yıldırım ve Niyazi Atakan Ataseven yapacak. Dördüncü hakemliği ise Doğukan Yıldırım üstlenecek. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.