Galibiyet Pamukören’e yetmedi 

Galibiyet Pamukören’e yetmedi 
ABONE OL
Ligde play-off’a kalmak için Aydın Büyükşehir Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyen Pamukörenspor, sahasında Kardeşköyspor’u 5-1 yenmesine rağmen sevinemedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Süper Amatör Lig 2. Grup’taki son hafta mücadelesinde Pamukönrenspor, evinde Kardeşköyspor’u konuk etti. Pamukören Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-1 kazandı. Maçta galibiyet gollerini 5 ve 34’te Selim Acar, 9’da Mehmet Avcı, 56’da Deniz Yumurtacı (P) ve Bilal Tüzer (KK) kaydetti Konuk takımın tek golü ise 90’da Emre Kılınç’tan geldi. Maçta iyi oynayan ve farklı galip gelen Pamukörenspor’a bu galibiyet play-off için yetmedi. Play-off’a kalmak için Aydın Büyükşehir Belediyespor’un Aydınspor maçında puan kaybetmesini bekleyen Pamukören, mavi-beyazlıların galip gelmesi sonrasında bu sezonu tamamlamış oldu. 

KADINLAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI JEST 
Öte yandan maçtan önde Kardeşköyspor’un kaptanı Yusuf Arslan Balcı, maçın yardımcı hakemi Gözde Kan’a 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek takdim etti. Ayrıca Pamukören’de gelenek haline gelen maç sonu mangal partisi de yine gerçekleştirildi.  

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.