“Galibiyetin mimarı oyuncular”

“Galibiyetin mimarı oyuncular”
ABONE OL
Aydınspor’da 2-1 kazandıkları Aydın Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendiren ve galibiyetin mimarının oyuncuları olduğunun altını çizen Antrenör Recep Özçelik, taraftara da yaşanan atmosfer için teşekkür etti.

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Süper Amatör Lig’de ilk yarının kapanış maçında Aydınspor, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Galip geldikleri maçı değerlendiren Aydınspor Antrenörü Recep Özçelik, “Oyuna farklı bir dizilişle başlayıp rakibin geriden kolay oyun kurmasını engelleyerek kazandığımız toplarla hızlı hücum yapmayı planlamıştık. Maalesef bunda pek başarılı olamadık. Bizleri iyi analiz etmiş olacaklar ki geriden oyun kurmamıza da engel oldular ve bizde oyun içerisinde oyun planımızı değiştirerek sonuca gitmeye çalıştık” dedi.

“KAZANAN TARAF BİZ OLDUK”

Rakibin maçta çok iyi oynadığını da belirten Özçelik, “Hazırlık maçları dahil izlediğim en iyi Aydın Büyükşehir Belediyespor’du. Bu performanslarını devam ettirirlerse grubun açık ara favorisi olabilirler. Maçı rakibimiz de kazanabilirdi ama karşılarında 65 dakika 10 kişi oynayıp asla pes etmeyen taktiksel disipline sadık kalan bir Aydınspor vardı. Hal böyle olunca kazanan taraf biz olduk” dedi. Kazanılan 3 puanı abartmamak gerektiğini vurgulayan Özçelik, “Skor tabelasına bakarak gösterilen sevginin doğru olmadığı düşüncesindeyim. İzleyenlerden aldığımız geri bildirimlerden yola çıkarsak Aydınspor’un oynadığı maçlardan keyif aldıklarını heyecanın üst seviyede olduğunu duymamız bizleri sevindiriyor” diye konuştu.

 

İTİRAZ SEBEBİNİ AÇIKLADI

Kalelerinde gördükleri gol sonrası itirazı nedeniyle kırmızı kartla oyun alanı dışına alınan Özçelik itirazının sebebinin oyuncularını bir an önce oyuna döndürüp tekrar maça ortak olmalarını sağlamak olduğunu belirtti. “İtiraz ettiğim pozisyonda Aydın spor camiasının belki de en başarılı ekibini küçük düşürecek, otoritesini sarsacak bir şey yaptıysam yine herkesin önünde özür dilerim” diyen Özçelik, “Oyundan atıldıktan sonra müsabakanın hakeminin bana söylediği sözleri, benden beklenmedik bir itiraz olduğu için söylediğini düşünüyorum. Yoksa kullanılan ifadeler çok üzücüydü. Çünkü bizler büyüdükçe küçülmeyi bilen insanlarız. Umarım ekip olarak en kısa zamanda FIFA kokartını takıp bizlere ve Aydın’a yeni bir gurur daha yaşatırlar” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Galibiyetin baş mimarının oyuncular olduğunun altını çizen ve pes etmediklerini vurgulayan Özçelik, “Güzel bir atmosfer sağlayarak futbolun güzelleşmesini sağlayan tüm taraftarlara teşekkür ederim” dedi. Özçelik ayrıca rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden kulüp oyuncularından Refik Koray Kocademir’i de unutmayarak,  “Koray kardeşimizin en kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza tekrar döneceğine çok inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.