Gamsızgiller yayında

Gamsızgiller yayında
ABONE OL
Aydın’da vatandaşlara birbirinden lezzetli pide çeşitleriyle hizmet veren pide ustası Okan Güldalı’nın kendisinin de oynadığı “Gamsızgiller” reklam filmiyle farkındalık oluşturdu. 

ABDURRAHMAN FIRAT- Çılgın yönetmen Harun Kızılarslan, Aydın’ın Efeler İlçesindeki pide işletmecisi Okan Güldalı’nın yapmış olduğu  camız kaymaklı tahinli pideyi tanıtmak amacıyla kısa film çekti. 
İncir, zeytinyağı, pamuk ve Çine köftesini tanıtan bir çok kısa tanıtım filmi çeken Kızılarslan, Gamsızgiller komedi reklamı izleyenlerden tam not aldı. 
Yenipazarlı Okan Usta Pide Salonu’nun katkılarıyla çekmiş oldukları film hakkında bilgiler veren Kızılarslan, “Sosyal mesaj vermek istedik. Bazen güncel olayları dile getirerek iş yerini tanıdan bir aile filmi çektik. Aydın’ın plakası 09 olduğu için dizimizde 9 kişi  oynadı. Oyuncularımız tamamen yerel karakterlerden oluşuyor. Herkes gönüllü olarak bu filmde rol aldı. Yöresel bir şive ile çekmiş olduğumuz tanıtım filminde bütün vatandaşların damağına hitap etmek istedik. Yeni yayına verdiğimiz filmin kısa sürede çok sayıda vatandaşa ulaşacağına inanıyoruz” dedi. 
Dizide Eşref Gülpınar, Ayşe İlkhan, Tuncay Eraslan, Nihal Bozan, Harun Kızılarslan, Gülben Eraslan, Tevfik Erdede, Burçin Yel, Buse Bozan oynarken kamerada ise Sinan Aktaş yer aldı. 
33 yıl önce çırak olarak pide yapmaya başlayan Okan Güldalı, müşterilerinin karşısına farlı bir tatla çıkmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

whatsapp-image-2019-10-12-at-00-23-49.jpegwhatsapp-image-2019-10-12-at-00-24-00.jpegwhatsapp-image-2019-10-12-at-00-24-58.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum