Sakarya'nın Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.A. ile kardeşi Yakup Acar (30) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkarken, tartışmanın büyümesi üzerine ağabey M.A. pompalı tüfekle kardeşi Yakup Acar’a (30) ateş açtı.
MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (SEAH) kaldırılan Acar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ağabey M.A. polis ekiplerince kısa sürede yakalayarak gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU
Sakarya'nın Arifiye ilçesine bağlı Arifbey Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde meydana gelen olayda ise Recep Kurtboz (54), henüz bilinmeyen bir nedenle dini nikahlı eşi Nurcan G. (49) ile tartışmaya başlarken bir süre sonra Kurtboz, yanındaki tabancayla Nurcan G.’yi başından vurdu. Recep Kurtboz daha sonra aynı silahla kendi başına sıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı oldukları tespit edilen çifti ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Recep Kurtboz, kaldırıldığı Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’nde müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Nurcan G. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.





