"Gelecek Partisi hiçbir partinin devamı değildir"

"Gelecek Partisi hiçbir partinin devamı değildir"
ABONE OL
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı Kurucular Kurulu üyesi Dinçer Türkmen, “Biz Gelecek Partisi olarak hiçbir partinin devamı değiliz” dedi. 

KIYMET SARIYILDIZ - Gelecek Partisi Genel  Başkan Yardımcısı Ümit Yardım,  Kurucular Kurulu üyeleri Raziye Gök  Aktaş,  Fidan Strate  ve  Dinçer Türkmen,  Aydın’da bir takım ziyaretlerde bulundu.  Heyeti Aydın İl Başkanı Suzan Milli Yücel, Ali İhsan Dilmen ve parti üyeleri karşıladı. Ziyaretler sonrasında konuşan Raziye Gök  Aktaş, partisinin eleştirel bir parti olduğunu söyledi. Aydın’ın il nezdinde sorunlarını bildiklerini söyleyen Göktaş, iktidar olduklarında sorunları çözeceklerini belirtti. İttifak ve sorunlar hakkında konuşan heyet, gazetecilerin de sorunlarını cevapladı. 


“İKTİDARA TALİBİZ”

Tüm Türkiye’yi dolaştıklarını söyleyen Ümit Yardım, seçim varmış gibi çalıştıklarını ifade etti. Aydın gezilerinde sorunlarla ilgili vatandaşlarla sohbet ettiklerini belirten Yardım, ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.

Yardım, “Aydın’ın diğer bölgelerden biraz farklılık gösterdiği boyutu, demokrasi tecrübesini bütün Türkiye’ye öğreten şehirlerimizin başında gelmesi. Aydın’ın sanayisi, jeotermal, turizm, ekonomisi olsun bütün bu sorunları hakkında görüştüğümüz kişilerden bilgi aldık. Gerçi bir partiyiz. Gerçekçi olmak sorunu daha kolay çözmemizi sağlayacak. Ulusal boyuttaki sorunların çözümleri için profesyonel ekiple çalışıyoruz. Biz Türkiye’nin yönetimine talibiz. İlkelerimiz çerçevesinde iktidara talibiz. Türkiye’deki bütün partilerle medeni ilişkilerimize önem veriyoruz” diye konuştu. 


“TÜRKİYE’YE UMUT OLMAYA GELİYORUZ”

Aynı zamanda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı olduğunu kaydeden Dinçer Türkmen, hükümete eleştiride bulundu. Parti olarak Türkiye’ye umut olmaya geldiklerini söyleyen Dinçer, partilerinde her dinden kişilerin olduğunu belirtti.

Yaptığı konuşmada Dinçer, “Biz Gelecek Partisi olarak hiçbir partinin devamı değiliz. Kamuoyunda böyle hissettirilse de biz Türkiye’nin dört bir tarafından toplanmış, bu işe gönül vermiş gönüllüleriz. Amcamız ve hedefimiz Türkiye. 19 yıl bir ülkeyi yöneten hükümet artık hantallaşmıştır. Kendi deyimleriyle metal yorgunluğuna dönüşmüştür. Bundan yola çıkarak Türkiye’ye umut olmaya geliyoruz. Gelecek Partisi olarak halkın umudunu, adaletini, sağlamak için buradayız. Bütün partilerden arkadaşlar var. Gelecek Partisi’nde her mezhepten, her inançtan insanlar var” ifadelerini kullandı.  


“İKTİDAR OLMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

İktidar olmak için yola çıktıklarını kaydeden Dinçer, demokrasi noktasında partilerine düşen görevi yerine getirmek adına ellerini taşın altına koymaya hazır oluklarını belirtti.

İktidar olma yolunda çalışmalarına devam edeceklerini bildiren Dinçer, “Türkiye’de bir demokrasi sorunu var. Şu anda demokrasi ile yönetilmiyoruz. Düzlüğe çıkma konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bir parti iktidar olmak için yola çıkar. Biz de iktidar olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir parti ile ittifak yapmak için yola çıkmadık. Ancak demokrasiye geçilme noktasında üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız” diye konuştu.

gelecek-partisi-hicbir-partinin-devami-degildir-225277-1f6e0a0f221f09e5497b52f1e5619ed8.jpggelecek-partisi-hicbir-partinin-devami-degildir-225277-9a44eebc1f8815779afe555f15b12ce1.jpggelecek-partisi-hicbir-partinin-devami-degildir-225277-58f0f2bab0533e66d6c481f4f759317a.jpggelecek-partisi-hicbir-partinin-devami-degildir-225277-ace4debd9407360000cf2a892cf21a6a.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.