İzmir-Aydın Otoyolu Havalimanı gişelerindeki korkunç kazada, Beyza Nur Pürmüs'ün (25) kullandığı 35 CPT 125 plakalı otomobil, gişelere yaklaştığı sırada kontrolden çıkarak beton bariyerlere çarpmış, çarpmanın etkisiyle araçta yangın çıkmıştı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede tüm otomobili sararken, aracın kapılarının kilitli olması ve emniyet kemerinin takılı olması nedeniyle dışarı çıkarılamayan Pürmüs, yanarak feci şekilde can vermişti. Pürmüs'ün cenazesi, otopsi için hastane morguna kaldırılmıştı.

Genç doktor yanarak can verdi! Açıklama üstüne açıklama yapıldı

GÖREV YAPTIĞI HASTANEDEN AÇIKLAMA

Feci kazanın ardından büyük üzüntü yaşanırken 25 yaşındaki Pürmüs'ün, İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Patoloji Asistanı olarak görev yaptığı bildirildi. Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, "Hastanemiz Patoloji Asistanı Dr. Beyza Nur Pürmüş’ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumenin cenazesi, 19 Nisan 2026 Pazar günü ikindi namazını müteakiben Evka-2 Merkez Camii’nden kaldırılacaktır. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Genç doktor yanarak can verdi! Açıklama üstüne açıklama yapıldı

Nazilli’de 8 bin kişilik hayır: Kazanlar sabaha kadar kaynadı
Nazilli’de 8 bin kişilik hayır: Kazanlar sabaha kadar kaynadı
İçeriği Görüntüle

SENDİKADAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Acı ölümle ilgili bir açıklama da, Tıp Etik ve Kardeşlik Sendikası'ndan geldi. Sendikanın açıklamasında, şunlar kaydedildi: "Bakırçay Üniversitesi Tıbbi Patoloji Kliniği'nde asistan hekim olarak görev yapan Dr. Beyza Nur Pürmüs'ün İzmir'de yaşanan bir trafik kazasında vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ