Genç kızın çağrısına Murat Kekilli kayıtsız kalmadı

Genç kızın çağrısına Murat Kekilli kayıtsız kalmadı
ABONE OL
Genç kızın çağrısına Kekilli kayıtsız kalmadı: Oyuncağını alan ADÜ’ye koşacak

ESRA UTKU- Kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyi kazanan Gülsel Nur Dağ’ın kanser hastası çocuklar için başlattığı ‘Hediye'ni Al da Gel' adlı kampanyaya ünlü sanatçı Murat Kekilli’den de destek geldi. Kekilli, başta kendisi olmak üzere birçok kişiyle 4 Aralık’ta Aydın’da olacağını söyledi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören Gülsel Nur Dağ'ın kanser hastası çocuklar için başlattığı ‘Hediye'ni Al da Gel' kampanyasına ünlü sanatçı Murat Kekilli de destek verdi. Kekilli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 15 yaşındaki Gülsel'i de etiketleyerek “Sesin bize kadar ulaştı sevgili Gürsel. Bu sorumluluğu önce geçmiş olsun diyerek şu andan itibaren üzerimize alıyoruz” ifadelerini kullandı. Kekilli ayrıca paylaşımda İnsani Yardım Vakfı (İHH) Genel Merkezi ve Aydın Şubesi'ni etiketledi.

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, 4 Aralık Çarşamba günü saat 13.00-15.00 arası Aydın'da onkoloji hastalarıyla buluşacak. İHH da bu etkinliği duyururken, Gülsel Nur Dağ ise sosyal medyadan paylaştığı bir video ile Kekilli'ye ve İHH'ya teşekkür etti. Dağ ayrıca kampanyaya vatandaşların desteğini beklediğini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.