“Geriye düştük ama oyunu bırakmadık”

“Geriye düştük ama oyunu bırakmadık”
ABONE OL
Deplasmanda Salihli Belediyespor’u 2-1’lik skorla yenerek galibiyete uzanan Yıldızspor’da karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Öztürk, oyuncularını kutlarken, “Geriye düşmemize rağmen iyi bir reaksiyon verdik ve oyunu bırakmadık” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor, ligin 9’uncu haftasında deplasmanda oynadığı Salihli Belediyespor maçını 2-1 kazandı. Geriye düştüğü maçı galibiyetle tamamlayarak önemli bir 3 puan alan mavi-beyazlılarda Teknik Direktör Mehmet Öztürk, zor bir maç oynadıklarının altını çizdi. Rakibin genç ve mücadeleci bir takım olduğunu kaydeden Öztürk, “Rakibin oynadığı oyunla aldığı puan doğru orantılı değil. Evinde bizim maç öncesinde sadece 1 gol yemişti. Ayrıca bizim de eksiklerimiz vardı. Ama onların yerine oynayan oyuncularımız görevlerini en iyi şekilde yerine getirdi” dedi. 

“TEMPOYU YÜKSELTEBİLİYORUZ” 
Karşılaşmada 1-0 geriye düşmelerine rağmen kazanmalarını da değerlendiren Öztürk, “Biz maç içinde yaşanan durumlara reaksiyon verebiliyoruz. Geriye düşmemize rağmen oyunu bırakmadık. Bulduğumuz gollerle galip geldik. Örneğin son 30 dakikada istediğimiz gibi tempoyu yükseltebiliyoruz. Bu, takımımızın genç ve kuvvetli olmasından kaynaklı. Ben kazanan oyuncularımız kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

geriye-dustuk-ama-oyunu-birakmadik-136750-adde64917abe2c1398759639c421bd78.jpggeriye-dustuk-ama-oyunu-birakmadik-136750-de8455a7c900756a9f776816272b7a1d.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.