Germencik Belediyesi’nden aşure hayrı 

Germencik Belediyesi’nden aşure hayrı 
ABONE OL
Germencik Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Kent Meydanı’nda 2 bin kişilik aşure hayrı yapıldı.

Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Muharrem ayının birlik ve beraberliği simgeleyen bir ay olduğunu ifade ederek, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz.” dedi. İlçedeki Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte 2 bin aşure vatandaşlara dağıtıldı. Birlik ve beraberlik duygularının ön planda olduğu etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Zaman zaman aşure kazanının başına geçerek aşure dağıtan Öndeş, aşure hayrının yarın da Ortaklar Mahallesi’nde dağıtılacağını ifade etti. Muharrem ayının öneminden söz eden Öndeş, şöyle dedi:
“Mübarek Muharrem ayına girdik. Muharrem ayıyla beraber aşure hayrını da yapıyoruz. Mübarek günlerde vatandaşlarımızla hayrımızı paylaşmak istedik. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu günlerdeyiz. Her zaman bu paylaşımları yapmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızın bunların kıymetini bilmesini ve ona göre hareket etmesini isteriz.” 

germencik-belediyesinden-asure-hayri-ondes-birlik-ve-beraberlige-en-cok-ihtiyacimiz-oldugu-gunlerdeyiz-300307-cb400cc679f0d71618599d83af05cdad.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.