Germencikli muhalifler ölüden bile medet ummuşlar    

Germencikli muhalifler ölüden bile medet ummuşlar    
ABONE OL
AK Parti Germencik İlçe Başkanı Mustafa Bircan, partisinde algı yaratmak için duyurulan asılsız istifalarla ilgili yaptığı değerlendirmede, trafik kazasında yaşamını yitiren bir üyeden bile muhalif kesimin, medet umduğunu söyledi.

(Gökhan DÜZYOL)-ÖZEL HABER-   AK Parti Germencik İlçe Başkanı Mustafa Bircan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Aydın’a gelmesine az bir zaman kala birçok AK Partili üyenin istifa etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Partiyi karalamaya yönelik sergilenen davranışlara tepki gösteren Başkan Bircan, “Toplu istifalar tamamen yalan. Orada isimleri geçen arkadaşlarımız bizim daha önceki yönetimde olup istifa eden arkadaşlarımızdı. Cumhurbaşkanının geleceği zamana doğru 8 kişi istifa etmiş. Onların da kim olduğunu biliyoruz. Kimler tarafından istifa ettirildiğini en azından tahmin ediyoruz. Ama bu haber çıktıktan sonra da şu anda 50'ye yakın üye kaydımız oldu. Bizi orada en çok üzen AK Partili yönetim kurulu üyemiz Özer Aksoy’un trafik kazasında kaybettiğimiz arkadaşımızın da ‘istifa ettiği’ iddia etmesi. Ondan bile faydalanmaya çalışılmış. Bizim çok değer verdiğimiz arkadaşımızdan bile medet ummuşlar. Asla böyle bir şey yok. AK Parti büyük bir camia ve aile. Biz her zaman sorun varsa kendi içimizde konuşup çözüyoruz.” dedi.
 

“950’DEN FAZLA YE KAYDI ALDIK”
Partilerine her geçen gün teveccühün arttığını dile getiren Başkan Bircan, 6 Nisan 2020’den bu yana üye sayısını, 950 üye artırdıklarını kaydetti. Mevcutta 4 bin 731 üye sayısına sahip olduklarını işaret eden Başkan Bircan, “Germencik İlçe Başkanlığı olarak ve il başkanlığımızın talimatı doğrultusunda her cuma günü 70 yaş üzerindeki üyelerimizi arıyoruz, engelli vatandaşlarımızı da ziyaret ediyoruz. Mahalle ziyaretleri de yaparak her mahalle başkanı ve yönetimiyle bir araya gelerek 2023 değerlendirmesiyle birlikte yapacağımız çalışmaları konuşuyoruz.” diye konuştu.

 

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ HÜKÜMET KONAĞINI YENİLEMEK”
Germencik’e yeni kamu kurumu kazandırılması konusunda çalışmalara devam ettiklerini aktaran Başkan Bircan, şöyle devam etti:
“Şu anda en büyük hedefimiz hükümet konağını yenilemek. Adliye sarayı ve hükümet konağının Germencik'e yakışır ve hizmet verir duruma getirilmesi için çalışmaları yapıyoruz. Şu an proje, çizim aşamasında ama daha onaylanmadı. İkinci en büyük hedefimiz de Germencik Devlet Hastanesi binasıdır. Bu bina şuanda da Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'yle entegre çalışıyor. Burayı bağımsız, ayakları üzerinde duran bir entegre hastane veya D sınıfı hastane olmaktan ayrılmasını istiyoruz. Ve bunun mücadelesini veriyoruz. Milletvekillerimiz, il başkanımız ve İl Sağlık Müdürümüz de bunu destekliyor. İnşallah en kısa zamanda bunu başaracağız. AK Parti'nin, vatandaşımızın hizmet alma yönetiminde kamuya, vatandaşa yakışır şekilde bu kamu hizmet binalarının geliştirilmesinin yanında vatandaşların sorunlarına da ayaklarına giderek çözüm önerilerini, bizim yapacaklarımızı, onların taleplerini değerlendirip yardımcı olmaya çalışıyoruz.”
Germencik’in doğalgaza kavuşması için atılan adımların kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Başkan Bircan, “Germencik ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa kapımız her zaman herkese açık. Ankara'ya gidilecekse Ankara'ya, Aydın'a gidilecekse Aydın'a gideriz. Yeter ki Germencik kazansın çünkü burasının ileriye gitmesi bizim için çok önemli.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER

germencikli-muhalifler-oluden-bile-medet-ummuslar-265571-05400f293e7b76b684a8dc75fea68e5d.jpggermencikli-muhalifler-oluden-bile-medet-ummuslar-265571-5f5aeb1845c8d3c1d575fe4663db2b6d.jpggermencikli-muhalifler-oluden-bile-medet-ummuslar-265571-1c9a88aea64e5530ac8f42946b7b8512.jpggermencikli-muhalifler-oluden-bile-medet-ummuslar-265571-14916fd52d71d7bd5b922dc237047e96.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.