Germencik’te deprem toplanma alanları oluşturuldu

Germencik’te deprem toplanma alanları oluşturuldu
ABONE OL
Merkez üssü İzmir olan ve Aydın’da da ciddi bir şekilde hissedilen 6.6 şiddetindeki deprem sebebiyle Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ilçede deprem seferberliği başlattı. 

GÖKHAN DÜZYOL - Artçı depremlerin devam etmesi sebebiyle tedirginlik yaşayan ve evlerine giremeyen vatandaşlara hizmet vermek için belediyeye ait kafe, park ve düğün salonlarının 24 saat açık olacağını ifade eden Öndeş, ayrıca Cumhuriyet Meydanına çadırlar kurdurarak deprem toplanma noktası oluşturdu. 

BELEDİYE İŞLETMELERİ 24 SAAT AÇIK OLACAK
Evlerine giremeyen vatandaşları ağırlamak için belediyeye ait tüm işletmelerin 24 saat açık olacağını ifade eden Fuat Öndeş, personellerin hizmet vereceğini belirterek, “Deprem sebebiyle evlerinde kalamayan vatandaşlarımızın için Germencik’te Şehit Serkan Özpınar Parkı (Aile Çay Bahçesi), Kültür Kafe ve 19 Mayıs Park ile Ortaklar’da Şehit Görkem Akkuş Parkımız 24 saat sizlere hizmet verecektir. Ayrıca 19 Mayıs Parkı Düğün Salonumuz konaklamak isteyen halkımıza açık olacaktır.” dedi. 

Pandemi hatırlatması da yapan Öndeş açıklamasında, "Bir arada bulunurken sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımına dikkat edelim.” dedi.

CUMHURİYET MEYDANINA ÇADIRLAR KURULDU
İşletmelerin yanısıra Germencik Cumhuriyet Meydanını deprem toplanma noktası olarak hazırlanması talimatını veren Belediye Başkanı Fuat Öndeş alana çok miktarda çadır kurdurdu.

EKİPLER 24 SAAT AKTİF GÖREVDE OLACAK
Depremin hemen ardından sosyal medya, SMS ve belediye hoparlörlerinden anonslar yaparak bilgilendirme ve uyarılarda bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş tüm ekiplere 24 saat kesintisiz hizmet talimatı verdi. Belediye ekiplerinin gece boyunca vatandaşların hizmetinde olacağını söyleyen Öndeş, “Tüm imkanlarımızla halkımızın yanındayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.