Germencik’te festival coşkusu

Germencik’te festival coşkusu
ABONE OL
Aydın'ın Germencik Belediyesi öncülüğünde bu yıl 18.'si düzenlenen Tarım, Kültür ve Sanat Festivali, Ayşe Dinçer'in konseriyle başladı. Alanı dolduran binlerce kişi, şarkılarla doyasıya eğlendi.

Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde konser alanındaki girişlerde HES Kodu sorgulaması yapıldı. Kovid-19 aşıları tamamlanmayan ya da PCR testi yaptırmayanların girişine izin verilmediği konser girişinde sağlık ekibi, isteyenlerin aşılarını yaptı. 
“İNCİRİ DÜNYAYA DUYURMAK İSTEDİK”
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, inciri, dünyaya duyurmak için etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Annelerimiz, çocuklarımız, herkes sıkıldı. Esnaf sıkıntılı günler yaşıyor. Ama nihayetinde bu normalleşmeyle beraber bir festival düzenleyelim dedik. Kıymetlimiz, geçim kaynağımız incirin adını yaşattığımız festivalle beraber hem eğlenelim hem de bu ürünü bütün dünyaya duyuralım istedik. İstedik ki, çocuklar mutlu olsun. Çocuk mutlu olursa, anne mutlu olur. Anne mutlu olursa, yuva mutlu olur. Gençlerimizi önemsiyoruz. Geleceğimiz onlar. Hep söylerim, gençler, asla kendinizi küçümsemeyin. Ben şu Germencik’i daha huzurlu, daha yaşanabilir, ekonomisiyle, sağlığıyla bir yere getirmeye çalışıyorum. Sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Üç gün boyunca sizleri misafir edeceğiz. Umarım, eğlenirsiniz” dedi.
 “GÜZEL GÜNLERE BİRLİKTE GELECEĞİZ”
Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç de şöyle konuştu:
“Bundan sonra güzel Aydın’ımızın güzel ilçesi Germencik’te, bu efeler diyarında, kahramanlar yurdunda, tarımın en bereketli topraklarında, yaklaşık 45 bin nüfusuyla sanayisiyle, tarihi, turistik, kültürel zenginlikleriyle potansiyelinin çok altında olan ilçemizi hak ettiği en güzel yerlere taşımak için elimden geldiğince mücadele edeceğim. Çok daha güzel günlere birlikte geleceğiz. İncir adına düzenlenen bu festival çok önemli. Dünyanın en güzel inciri, Aydın inciri. Aydın’ın da en güzel inciri Germencik inciri.”
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız da Öndeş hakkında övgü dolu sözler söyledi. 
ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından ‘En İyi İncir Yetiştiriciliği Yarışması’ kapsamında birinci olan Hacer Şahin, ikinci olan Beytullah Yavuz ve üçüncü olan Nermin Yavuz’a ödüllerini protokol üyeleri verdi.
Konuşmaların ardından kamuoyunda ‘Ankaralı Ayşe’ olarak bilinen sanatçı Ayşe Dinçer sahne aldı. Seslendirdiği hareketli şarkılarla alanı dolduran binlerce kişiyi coşturan Dinçer, zaman zaman sahneden inerek vatandaşların arasında şarkı söyledi. Sunuculuğunu Doğukan Alsay’ın gerçekleştirdiği festival 3 gün sürecek.

germencikte-festival-coskusu-ankarali-ayse-hayranlarini-costurdu-235918-5e0f9dd424db2ffb174bd308ae8bc8f1.jpg

germencikte-festival-coskusu-ankarali-ayse-hayranlarini-costurdu-235918-10dc0c9993747eb1b00896ad1d214239.jpg

germencikte-festival-coskusu-ankarali-ayse-hayranlarini-costurdu-235918-0c15d9b0e84f5751b6a3be4f54df5958.jpg

germencikte-festival-coskusu-ankarali-ayse-hayranlarini-costurdu-235918-42615c2e8b211d719804bdd360bc65cc.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.