Girişimci kadınlar ‘Yok Yok Pazarı’nda buluştu

Girişimci kadınlar ‘Yok Yok Pazarı’nda buluştu
ABONE OL
Atça’da her hafta Pazar günü kurulacak olan Yok Yok Pazarı, görkemli bir açılışla satışlara başladı.

AYŞE AKTAŞ - S.S. Efeler Diyarı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi,  Sultanhisar’ın Atça Mahallesinde sadece kadın girişimcilerin tezgah açtığı ‘Yok yok Pazarı’ yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer, Seferihisar Belediye Başkanı'nın eşi, partilerin İlçe başkanları ve kadın kolları başkanları katıldı.
Sadece kadın girişimcilerden oluşan ve her hafta Pazar günü açılacak olan Yok Yok Pazarı’na ilgilinin çok güzel olduğunu söyleyen S.S. Efeler Diyarı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Müjgan Yıldırımkaya,”Pazarımızın ilkini gerçekleştirdik, çok güzel geçti ve katılım beklediğimizin çok üstünde oldu. Satıcılarda çok güzel ayrıldı. Bir kaç hafta satışımız olmasa bile devam edelim demiştik ama çok güzel geri dönüşümler aldık. Kısıtlamalara rağmen tüm tedbirleri ve sosyal mesafeye dikkat edilerek pazarımızın ilkini gerçekleştirdik. Pazarın alanı oldukça geniş olduğu için tezgahların arasına 3,5 metre mesafe koyarak kadınlarımız tezgahlarını açtılar. Denizli’den İzmir’den bölgemizin  birçok yerinden satıcılarımız katıldılar. Özellikle kadınlarımız gerek tezgah başında gerekse alıcı olarak çok güzel destek oldular. İlk hafta olmasından dolayı aksaklıklarımız oldu ancak önümüzdeki haftalarda daha da düzene oturacağını düşünüyorum. Her hafta tüm kadın girişimcilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.
Açılış konuşmasını S.S. Efeler Diyarı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Müjgan Yıldırımkaya, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer yaptı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı gösterisiyle devam eden pazarda  onlarca üretici kadın tezgah açtı ve  ürünlerini sattı. Vatandaşlar, el yapımı ürünlere büyük ilgi gösterdi.

girisimci-kadinlar-yok-yok-pazarinda-bulustu-165260-53dc9197e17aff5132f4bfd70146adfb.jpeggirisimci-kadinlar-yok-yok-pazarinda-bulustu-165260-0374395b23196d61b5c74b2f8791c695.jpeggirisimci-kadinlar-yok-yok-pazarinda-bulustu-165260-a6badc482c13072df5de9878b80e349f.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum