Girişimci kadınlara 250 bin TL’ye kadar destek

Girişimci kadınlara 250 bin TL’ye kadar destek
ABONE OL
Hepsiburada ve Şekerbank iş birliği kapsamında Türkiye’de bir ilk olarak e-ticaret platformu üzerinden kadınlara özel finansman desteği sağlamak üzere harekete geçti.

Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında 250 bin TL’ye kadar destek verileceği açıklandı.
Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, 2017 yılında kadınların ekonomiye katılımını destekleyerek sürdürülebilir bir ekonomik büyümeye katkı sağlamak amacıyla Hepsiburada tarafından Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programının hayata geçirildiği ifade edildi. Açıklamada, sunulan komisyon indirimi, reklam ve pazarlama desteği, ücretsiz fotoğraf çekimi ve ücretsiz e-ticaret eğitimleri gibi pek çok avantajla Türkiye’nin dört bir yanından 19 binden fazla kadına ulaştığı belirtildi.
Hepsiburada ve Şekerbank ile yapılan iş birliği kapsamında sürdürülebilir bir ekonomik büyümede kadınların iş gücüne katılımı ve ticarette güç kazanmalarını desteklemek için girişimci kadınlar, programın sunduğu pek çok avantajın yanı sıra, finansal ihtiyaçlarını karşılama fırsatından da yararlanabilecek. Proje kapsamında girişimci kadınların, uygun faiz oranları, 3 ay ödemesiz dönem ve 36 aya kadar vadeyle ihtiyaç duydukları finansal desteğe ulaşmaları sağlanacak.

3 AY ÖDEMESİZ OLACAK
Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programından faydalanan ve hayallerini bir adım daha öteye taşımak isteyen girişimci kadınlara özel olarak Şekerbank tarafından sunulan Nakit İşletme Kredisi ile 250 bin TL’ye kadar nakit desteği, 36 aya varan vade imkanı, 3 ay ödemesiz dönem ve talep halinde uygun görülen kredilerde taksit öteleme avantajıyla sağlanıyor. Krediden faydalanan girişimci kadınlar, sunulan finansman olanaklarının yanı sıra personel maaşlarını Şekerbank’a taşımaları halinde nakit promosyon ödemesi, 1 yıl boyunca POS aidatı muafiyeti, internet ve mobil kanallardan 1 yıl boyunca masrafsız EFT/Havale, Şekerbank’ın kadın müşterilerine özel hazırlanan “Bütçem Kart” için yıllık kart aidatı muafiyeti ve kiralık kasalarda yüzde 50 indirim gibi birçok avantajdan yararlanabiliyor.

NEREDEN BAŞVURULUYOR?
Finansal desteğe ihtiyaç duyan girişimci kadınlar, Şekerbank web sitesindeki başvuru sayfası üzerinden talep oluşturabiliyor. Zorlu salgın döneminin kadın girişimciler üzerindeki etkilerini en aza indirmek ve onlara destek olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hepsiburada, Şekerbank ile başlattığı iş birliğiyle salgının kadınlar üzerindeki finansal etkilerinin en aza indirilmesine de fayda sağlamayı hedefliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.