Göksel Kuşadası'nda gönülleri fethetti 

Göksel Kuşadası'nda gönülleri fethetti 
ABONE OL
Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda konser veren şarkıcı Göksel gönülleri fethetti. 

 ŞEVVAL BAHAR ADIBELLİ- Şarkıları, yorumları ve sahne performansıyla adından çokça bahsettiren Göksel, Kuşadası’nda sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı şarkılarıyla ve sahne yorumuyla dinleyenlerine güzel bir gece yaşattı. Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda sahnesi olan Göksel, sağlık çalışanları için yaptığı fedakarlıkla da gönüllerde yer edindi. Konser öncesi menajeri tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Hastane Başhekimliğini arayarak tüm sağlık çalışanlarını ücretsiz konsere davet eden Göksel yapmış olduğu bu davet üzerine sağlık çalışanları dışında vatandaş da yoğun ilgi gösterdi. 

“PAYLAŞTIĞIMIZ ŞİFA ENERJİSİ” 
Kuşadası’nda sağlık çalışanlarına özel davet gönderen Göksel sosyal medyadaki paylaşımında “Paylaştığımız şifa enerjisiydi” ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Göksel “Sizler şifacısınız, iyileştirensiniz. Gösterdiğiniz büyük özverinin, sıkıntılarınızın farkındayız. Ekibim ve tüm müzisyenler adına bir teşekkürdü. Dün akşam müzikle beraber paylaştığımız şifa enerjisiydi” dedi.

goksel-gonulleri-fethetti-299195-a034fbae0aeeb21e99ab3d4f76a6ac88.jpeggoksel-gonulleri-fethetti-299195-d8aa2558c448a49403d7dd1267b59c11.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.