Gol yağmurundan puanla dönüyor 

Gol yağmurundan puanla dönüyor 
ABONE OL
Yıldızspor, gol yağmuruna sahne olan maçta iki kere geriye düşmesine rağmen 2-2’lik beraberlik aldı ve önemli deplasmandan puanı kaptı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor, ligdeki beşinci hafta mücadelesinde deplasmanda Afyonkarahisar ekibi Sandıklıspor’a konuk oldu. Sandıklı İlçe Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 23’üncü dakikada öne geçmeyi başardı. İlk yarıda Sandıklı farkı açmak, Yıldızspor ise eşitliği yakalamak için yüklendi ancak gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti. 

KARŞILIKLI GOLLER GELDİ
İkinci yarının 51’inci dakikasında Mavi-Beyazlılarda  sahneye çıkan Emre Akbulut, maça denge getiren golü rakip filelere gönderdi 1-1. Bu golden hemen sonra ise 53’üncü dakikada rakip takım bulduğu golle yeniden öne geçti. Ancak Yıldızspor’da Süleyman Çelik, 63’te attığı golle 2-2’lik eşitliği sağladı. Gol yağmurunun yaşandığı mücadele 2-2 sona ererken takımlar 1 puanı paylaştı. Bu sonuçla ligde namağlup yoluna devam eden Yıldızspor puanını 11’e yükseltti. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.