Gol yağmurunu Kurtuluşspor kazandı

Gol yağmurunu Kurtuluşspor kazandı
ABONE OL
Kurtuluşspor deplasmanda karşılaştığı Feslek Gelenbespor’u 7-2’lik skorla mağlup ederek 3 puan aldı.

Aydın 1. Amatör Küme takımlarından Feslek Gelenbespor, sahasında Kurtuluşspor’u misafir etti. Buharkent Şehit Yüzbaşı Bilal Soybilgiç Stadı’nda oynanan mücadele gol yağmuruna sahne olurken Kurtuluşspor deplasmanda 7-2’lik galibiyet aldı. Maça iyi başlayan Kurtuluşspor, Yasin Yıldırım’ın golüyle 1-0 öne geçerken 14’te ise Galip Emere skoru 2-0’a getirdi. 27’de Efekan Erdoğan ile 3-0’ı bulan konuk takımda ilk golün sahibi Yıldırım, 32’de bu kez skoru 4-0’a getiren golü kaydetti. İlk yarının son bölümünde ev sahibi ekipte sahneye çıkan Soner Bilgin, 43’te skoru 4-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar devre arasına bu skorla gitti. 


GOLLER DEVAM ETTİ 
İlk yarıda yaşanan gol yağmuru ikinci yarıda da devam etti. Kurtuluşspor’da 72 ve 79’da Furkan Yayla rakip fileleri havalandırarak skoru 6-1 yaptı. 80’de ise konuk takımdan Kamil Avcı attığı golle maçı 7-1’e getirdi. Mücadelede son sözü 84’te Feslek Gelenbespor’da Osman Değirmençevir söyledi ve skoru 7-2 yapan golü kaydetti. 


EROL’A FORMA HEDİYESİ
Maç öncesi Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’a üzerinde adının yazılı olduğu Feslek Gelenbe Spor forması kulüp başkanı Tayfun Türkeş tarafından hediye edildi. Erol da iki takıma başarılar diledi. Yağmurlu havaya rağmen karşılaşmayı yaklaşık 100 kişi takip ederken konuk takım taraftarı da takımını yalnız bırakmadı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.